Seriously? Σε πόσο έγινε sold out η νέα παλέτα της Kylie Jenner!

H Kylie Jenner ήταν στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου κάτω των 30. Και κατάφερε να μπει σε αυτή τη λίστα χτίζοντας την Kylie Cosmetics αυτοκρατορία της με κραγιόν και παλέτες που ξεπουλούν μέχρι να πεις… Ky!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια κυκλοφόρησε την παλέτα The Royal Peach η οποία είχε στηριχθεί σε ένα μακιγιάζ που είχε κάνει λίγο καιρό πριν με αντίστοιχους βερικοκί τόνους. Συγκεκριμένα, το μακιγιάζ που θα δεις παρακάτω…


Η συγκεκριμένη παλέτα αποτελείται από εννιά διαφορετικά χρώματα και το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι έγινε sold out σε μόλις… 9 λεπτά!

Η ανακοίνωση έγινε από το instagram των Kylie Cosmetics και ήταν ακριβώς η εξής:”Η The Royale Peach Palette εξαντλήθηκε σε ακριβώς 9 λεπτά! Συγχαρητήρια σε όσους την απέκτησαν! Θα ερωτευτείτε αυτή την παλέτα και ανυπομονώ να δω τα looks που θα δημιουργήσετε! Σύντομα έρχονται περισσότερα λανσαρίσματα!”.

Αναμένουμε, λοιπόν, Kylie για το επόμενο που θα δούμε σε φωτογραφίες γιατί πολύ απλά, δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στα χέρια μας (εκτός αν το κάνουμε στόχο ζωής και είμαστε κάθε δευτερόλεπτο πάνω από το site για το πότε θα λανσαριστεί!).

Read More

And More