Sexy βλέμμα για όλες! Νέο gadget αλλάζει τον τρόπο που φοράμε το eyeliner!

Είμαι συζητήσιμη. Όλες τις φορές. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με την συνάρτηση SEXY+ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (=ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ) είμαι κάθετη! Κανένα κόκκινο κραγιόν δεν μπορεί να είναι τόσο sexy όσο μια τραβηγμένη, παχιά γραμμή eyeliner!

Στο πρακτικό μέρος τώρα: είναι πολύ πιο εύκολο να φορέσεις ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου παρά να κάνεις το τέλειο eyeliner στα μάτια σου. Προϋποθέτει πολύ χρόνο, ακρίβεια και σταθερό χέρι. Α! Και πολύ practice για να είναι τα δύο μάτια ίδια μεταξύ τους και όχι λες και έκανες δύο διαφορετικά make up σε δύο διαφορετικές μέρες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ HUGE!
Αρκετό καιρό πριν είχα πέσει πάνω σε ένα βίντεο της Huda Kattan η οποία φορούσε στα μάτια της αυτοκόλλητα eyeliner και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο και πολύ sexy σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Δες το βίντεο παρακάτω…


Το huge νέο, λοιπόν, είναι ότι αυτά τα αυτοκόλλητα- eyeliner ήρθαν στην Ελλάδα και πλέον μπορούμε να έχουμε όλες αυτό το sexy βλέμμα μέχρι να πούμε sexy (ή/και βλέμμα)!

Τα Bijoux de Pele, όπως είναι η ονομασία τους, ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Ράνια Μπουντούρη και τη Make Me Up! Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου εδώ όπου θα βρεις άπειρα σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα ματιού! Τα Bijoux de Pele είναι ένα beauty gadget που σου αλλάζει τη ζωή χωρίς να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού: η συσκευασία με τα δύο κοστίζει €7.90, ενώ με τα έξι €19.90. Απλώς τα ξεκολλάς από την συσκευασία, τα κολλάς στο μάτι σου, συμπληρώνεις με λίγο eyeliner προς την εσωτερική γωνία και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές με κόλα βλεφαρίδων!

Έχω κάνει ήδη την παραγγελία μου (αυτή που θα δεις παρακάτω!) και ανυπομονώ να φτάσουν στα χέρια μου (ναι, είναι από αυτά τα beauty gadget που ακόμη κι αν είσαι beauty editor και από τα χέρια σου έχουν περάσει 195789 προϊόντα δεν μπορείς παρά να υπερενθουσιαστείς!)…

Read More

And More