Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.05.2016 | 15:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Snake booster oil! Αυτό το λάδι παγώνει τα σημάδια γήρανσης, όπως ακριβώς θα γινόταν αν μας δάγκωνε ένα φίδι!

Snake booster oil! Αυτό το λάδι παγώνει τα σημάδια γήρανσης, όπως ακριβώς θα γινόταν αν μας δάγκωνε ένα φίδι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Υπάρχουν προϊόντα που σε ενθουσιάζουν από τον τίτλο τους. Και μετά τα δοκιμάζεις και κάπως απογοητεύεσε (έχει γίνει overselling από τον τίτλο). Και υπάρχουν και άλλα που ενώ από το packaging δεν σου λένε και πολλά όταν τα δοκιμάζεις υπερενθουσιάζεσαι!

Λοιπόν, το Rodial Snake Booster Oil πήρε άριστα 10 και στα δύο. Για αρχή  ο τίτλος του: τι δουλειά έχει η λέξη φίδι στο packaging ενός καλλυντικού; Και για την συνέχεια η φοβερή σύσφιξη που κάνει όταν το φοράς. Αμέσως. Σαν να έσβησες μόλις κάμποσα χρόνια από την ταυτότητά σου (και τον καθρέφτη σου).

To συμπυκωνμένο λάδι Snake Booster Oil "επιτίθεται" στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου, καθιστώντας εφικτό τον δύσκολο ρόλο της σύσφιξης του δέρματος, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Περιέχει το γνωστό μονοπεπτίδιο SYN®-ΑΚΕ  που μιμείται τις επιδράσεις του δηλητηρίου της οχιάς προκαλώντας ένα ήπιο πάγωμα του δέρματος ικανό να μειώσει τις συσπάσεις, τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. 

How to: Δύο-τρεις σταγόνες μαζί με απαλό μασάζ  σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό αρκούν για να δώσουν το ιδανικό αποτέλεσμα νεότητας. Εφαρμόζουμε πριν τον ορό.

Θα το βρεις στο Carelab και κοστίζει €73
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10