Σοβαρά τώρα; Αυτή η οικογένεια δεν έχει κουρευτεί ποτέ!

Δεν πολυπάω κομμωτήριο. Και κάθε φορά που κλείνω ραντεβού για ψαλίδα (αυτή η φορά δεν είναι ούτε μια το χρόνο και εντάξει, λίγο ντρέπομαι γι’αυτό!) δίνω την υπόσχεση στον εαυτό μου να το κάνω ανά εξάμηνο. Γιατί όταν κάνεις αυτό το φρεσκάρισμα τα μαλλιά σου δείχνουν υπέροχα. Αλλά να που δεν το τηρώ, μετά με πιάνουν οι τύψεις μου και πάει λέγοντας.

Ομολογώ, όμως, πως όταν έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο ξεφύσηξα με ανακούφιση γιατί να, υπάρχουν και χειρότερα! Λοιπόν, λοιπόν, στο βίντεο παρακάτω θα δεις μια μητέρα την Tere Lynn Svetlecich Russell και τις τρεις κόρες της να μην έχουν κόψει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τα μαλλιά τους (και μιλάω εγώ για σύνδρομο Ραπουνζέλ!)…

Τα μαλλιά της μητέρας δεν σκουπίζουν απλώς το πάτωμα αλλά, όπως αναφέρει, μια φορά που έκανε το λάθος να τα λούσει στην μπανιέρα ήταν τόσο βαριά που έπεσε!

Κι επειδή ό,τι και να πω- γράψω είναι πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που θα δεις… δες!

Πάντως, αυτές οι τέσσερις θα ήταν το ιδανικό κοινό για να κόψουν και να κάνουν τα μαλλιά τους δωρεά, μια ενέργεια που τρέχει τώρα το Pantene Pro-V και που αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μάθεις όλα τα info εδώ!

Read More

And More