Staz Lindes: γνώρισε το επόμενο it girl και τη νέα πρέσβειρα μακιγιάζ της YSL!

Στον σημερινό κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και των γρήγορων ρυθμών ζωής, η ατομικότητα, ο πειραματισμός και η αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την πραγματικά εμβληματική ομορφιά. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο όπως σου έχουμε γράψει κι εδώ πως το individuality είναι η μεγαλύτερη τάση!
Κιθαρίστρια της ροκ, φωτογράφος και μοντέλο, αλλά και μια συναρπαστική, ανεξάρτητη και πολυτάλαντη γυναίκα, η 24χρονη Staz Lindes ενσαρκώνει την επιτομή της ομορφιάς του 21ου αιώνα. Η Yves Saint Laurent Beauty βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί την Staz σαν τη νέα της πρέσβειρα μακιγιάζ.
Έχοντας γεννηθεί στο Λονδίνο, όπου την «εντόπισαν» σε μια αίθουσα μπόουλινγκ στη Σάντα Μόνικα, και κατοικώντας πλέον στο Λος Άντζελες, η Staz είναι κόρη του Hal Lindes, κιθαρίστα των Dire Straits, αλλά και μέλος ενός αντισυμβατικού γυναικείου γκρουπ, των Paranoyds. Η μουσική κυλάει στις φλέβες της, καθορίζει το στιλ της και είναι ο λόγος που λατρεύει τα δερμάτινα μπουφάν, τα vintage στρατιωτικά ρούχα… και το τολμηρό μακιγιάζ στα μάτια και τα χείλη της.
Με κλασσικό και συνάμα δροσερό look και σαρκώδη χείλη που κόβουν την ανάσα, η Staz είναι το απόλυτο σύμβολο της δυναμικής θηλυκότητας του σήμερα –κάτι που την κάνει να ταιριάζει ιδανικά στην Yves Saint Laurent Beauty. «Μια εξαιρετική εκπρόσωπος της μάρκας: λαμπρή καλλιτέχνιδα, αυθεντική και αληθινή, σύμβολο της γενιάς της» δήλωσε ο Stephan Bezy, International General Manager YSL Beauty.
«Όταν πήγαινα λύκειο, συνήθιζα να αντιγράφω το στιλ των Γαλλίδων ηθοποιών της δεκαετίας του 1960 –εκείνων ακριβώς των ηθοποιών που έντυνε ο κύριος Saint Laurent. Έτσι, πάντοτε ένοιωθα κοντά στη μάρκα. Για εμένα, η Yves Saint Laurent Beauty είναι μια μάρκα νεανική, δροσερή, μοντέρνα και πολυτελής –είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που τώρα θα συμμετέχω σαν πρέσβειρα για τα προϊόντα μακιγιάζ της».

Με άλλα λόγια: η νέα μούσα πρεσβεύει απόλυτα όλα τα “πιστεύω” του οίκου αλλά και τον ανατρεπτικό του χαρακτήρα. Εσένα, πώς σου φαίνεται αυτή η επιλογή; Ας το συζητήσουμε!

Read More

And More