Στο μέλλον θα μαυρίζουμε και θα προστατευόμαστε από τον ήλιο με… χάπι;

Είμαι beauty aditor 12 χρόνια. Και όλα αυτά τα χρόνια έχω δει πράγματα να αλλάζουν 180 μοίρες από μια χρονιά στην άλλη. Ας πούμε, όταν ξεκινούσα το 2005 δεν περίμενα ποτέ ότι θα βάζαμε λάδι στα μαλλιά μας με μανία. Και να που διαψεύστηκα και κάπως έτσι, από τον κόσμο της ομορφιάς τα περιμένω όλα! Τα περιμένω τόσο πολύ όλα ώστε δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο το να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον και να παίρνουμε ένα χάπι για να μαυρίσουμε και να προστατευτούμε. Κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά όχι τώρα…

Μια από τις σημαντικότερες beauty ειδήσεις αυτών των ημερών είναι ότι οι ερευνητές έχουν δημιουργήσει ήδη αυτό το χάπι το οποίο δεν θα σε προστατεύει απλώς από τον ήλιο αλλά θα βοηθά την επιδερμίδα σου να μαυρίσει ή/και θα μαυρίσει με το που το πάρεις! Σύμφωνα με το Cell Reports μετά από οκτώ μέρες η επιδερμίδα των ανθρώπων που συμμετείχαν στο πείραμα απέκτησε ένα ηλιοκαμένο χρώμα.

Βεβαίως, όλο το concept βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά μας. Μέχρι τότε ένα αντηλιακό με υψηλό SPF και ένα spray tan είναι οι τέλειες και πιο ασφαλείς λύσεις που έχουμε να σου προτείνουμε!

Read More

And More