Θα φορούσες ποτέ πράσινο κραγιόν; Αυτό το beauty gadget δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η ερώτηση αν θα φορούσες ποτέ πράσινο κραγιόν είναι κάπως ρητορική. Γιατί ξέρω πως ελάχιστες θα απαντούσαν με θάρρος “ναι, θα φορούσα” και ίσως καμία να το έκανε και πράξη. Αλλά να που τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ΑΥΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ!

Λέγεται Real Rebel της Santhilea London στο εξωτερικό έχουν αφιερωθεί γραμμές ολόκληρες για το μαγικό αυτό gadget και πριν λίγο καιρό το έφερε στην Ελλάδα η Ράνια Μπουντούρη, creative director της Make Me Up.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κραγιόν είναι να ενεργοποιείται με την θερμοκρασία του σώματος και όταν το απλώνεις στα χείλη σου να αποκτά μια διαφορετική απόχρωση από κορίτσι σε κορίτσι ανάλογα με τη θερμοκρασία αυτή. Όμως, είτε αποτυπωθεί πιο έντονο κόκκινο, πιο ροδαλό ή πιο ροζ (σε καμία περίπτωση πράσινο) το αποτέλεσμα είναι τόσο ζουμερό σαν να δέχτηκαν τα χείλη σου μόλις το πιο παθιασμένο φιλί παράλληλα με όλη τη θρέψη και την ενυδάτωση.

Το Real Rebel, ή αλλιώς το πράσινο κραγιόν μπορείς να το παραγγείλεις εδώ και στα plus είναι η πολύ καλή τιμή του αφού κοστίζει €14.99.

Last chance info:
κάνε το πείραμα που έκανα κι εγώ! Βγαλ’το από το νεσεσέρ σου και βαλ’το στα χείλη σου σε ένα δημόσιο χώρο, όπως τις τουαλέτες ενός μπαρ. Θα έχεις κερδίσει 3-4 φίλες! Ναι, όλοι μιλάνε γι’αυτό!

Read More

And More