Θα θες να δείξεις το νέο χρώμα της Hailey Baldwin στον κομμωτή σου για να στο κάνει!

Αν είσαι α) ξανθιά και β) σε εκείνη τη φάση της ζωής σου που θέλεις να ανανεωθείς, συνέχισε να διαβάζεις γιατί είσαι στο σωστό θέμα!

Μετά το τέλος του fashion month η Hailey Baldwin άλλαξε τα μαλλιά της. Το νέο της look, όπως θα δεις παρακάτω, είναι επίσης ξανθό όμως η σκούρα ρίζα έχει φύγει για να αντικατασταθεί από ένα sandy blond χρώμα και οι άκρες της είναι αρκετά πιο ξανοιγμένες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χρώμα που σε ένα καρέ μήκος συνδυάζει τρεις διαβαθμίσεις είναι ό,τι πρέπει αν θέλεις να δώσεις ένταση στα φρύδια σου και να τα καταστήσεις κέντρο προσοχής!

Τσέκαρε παρακάτω…


Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αυτό είναι ο hair stylist Cutler Ryan Pearl ο οποίος περιγράφει την τεχνική με τον όρο “soft roots” κι επίσης λέει ότι με την συγκεκριμένη ρίζα δημιουργείται μια πολύ ωραία χρωματική διαβάθμιση όταν τα μαλλιά αρχίζουν να μεγαλώνουν και αποκαλύπτεται το φυσικό χρώμα. Πιο απλά: μπορείς να πας το ραντεβού σου για ανανέωση χρώματος λίγο αργότερα.

Επίσης, μιλώντας στο αμερικάνικο Glamour ο ίδιος πρόσθεσε και το εξής: “οι ξανοιγμένες άκρες είτε μιλάμε για ξανθιές είτε για καστανές είναι ένα ωραίο trick και για να φωτίζει το πρόσωπο και για να δείχνουν τα μαλλιά φυσικά!”.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ήδη έχω στείλει αυτή τη photo σε καναδυό ξανθιές φίλες μου ώστε να αντλήσουν έμπνευση!

LAST BUT NOT LEAST: Αν έχεις θέμα με την ρίζα των μαλλιών σου κάνε κλικ εδώ και δες 4 έξυπνους τρόπους για να την καλύψεις!

Read More

And More