Θέλεις μεγάλες και χωρίς κόμπους βλεφαρίδες; Αυτή είναι η βασίλισσα των μάσκαρα!

Στην ομορφιά υπάρχουν κάποια tasks τα οποία είναι πολύ, πολύ δύσκολα. Ας πούμε: η τέλεια ενυδατική ανήκει σε αυτό το task. Το αντηλιακό προσώπου που δεν είναι λιπαρό και δεν κολλάει, επίσης. Στο μακιγιάζ τώρα, no 1 στη λίστα αυτή είναι η τέλεια μάσκαρα.

Γιατί όλες μας θέλουμε α) μεγαααααλες βλεφαρίδες και β) χωρίς κόμπους. Αλλά να που όπως φαίνεται το Α λειτουργεί σε άριστη συνάρτηση με το Β ή πιο απλά πλέον μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο σε ένα και μόνο προϊόν.

Λοιπόν, λοιπόν, έχουμε BIG news! Η Avon κυκλοφόρησε την ολοκαίνουρια και πολλά υποσχόμενη μάσκαρα με το εξίσου πολλά υποσχόμενο όνομα Big & Multiplied. Δεν είχα παρά να την τεστάρω…

Από την στιγμή που την πήρα στα χέρια μου κατάλαβα πως το όνομα δεν είναι τυχαίο. Για αρχή, το… BIG είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι από την χορταστική του συσκευασία.

Για την συνέχεια, το χρώμα της μάσκαρα είναι πλούσιο και βαθύ για να ντύνει με χρώμα μια- μια όλες τις βλεφαρίδες σου. Ενώ με καναδυό περάσματα αυτό που αντιλαμβάνεσαι είναι ότι οι βλεφαρίδες σου διπλασιάζονται. Και μετά τριπλασιάζονται. Και μετά οι βλεφαρίδες σου πολλαπλασιάζονται και δείχνουν πιο πλούσιες, έντονες, μαύρες και εν τέλει πιο… BIG από αυτές τις βλεφαρίδες που είχες την τύχη να γεννηθείς!

ΟΜΩΣ, υπάρχει κάτι που θα άλλαζα στην ολοκαίνουρια BIG & Multiplied mascara της Avon: το όνομα! Εγώ θα την βάφτιζα Queen Lashes. Για δύο λόγους. Γιατί α) είναι στη λίστα με τις βασίλισσες των μάσκαρα (σκέψου το: σου δίνει super βλεφαρίδες, μεγάλες, με όγκο και χωρίς κόμπους) και β) όταν την φοράς αισθάνεσαι έτσι! Όπως, όμως, κι αν διαλέξεις να την πεις ένα είναι σίγουρο: η BIG & Multiplied mascara της Avon θα γίνει η νέα αγαπημένη σου μάσκαρα!

PHOTO: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More