Θυμάσαι τα διάσημα shaker της Lancome; Έρχονται και σε ματ εκδοχή

Έχω αυτή την μανία (λες και είμαι η μόνη!) με τα περίεργα καλλυντικά. Αυτά που ξέρεις πως θα βγάλεις από την τσάντα σου, ας πούμε, για να φρεσκάρεις το κραγιόν σου στις κοριτσίστικες τουαλέτες και θα πιάσεις δέκα καινούργιες φίλες. Γιατί βλέποντας αυτό το gadget δεν γίνεται παρά να σου ανοίξουν κουβέντα! Σου έχει συμβεί ποτέ;

Λοιπόν, σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Juicy Shaker, εκείνο το ενυδατικό gloss της Lancome που λανσαρίστηκε πέρυσι και α) η συσκευασία του μοιάζει όντως με ένα μικροσκοπικό shaker β) για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το ανακινήσεις καλά. Λίγες μέρες πριν αυτό το μικροσκοπικό shaker που θα γίνει η αφορμή για πολλές συζητήσεις, λανσαρίστηκε και σε μια νέα εκδοχή: το Matte Shaker!

Η συνταγή παραμένει η ίδια, το packaging το ίδιο ελκυστικό αλλά αυτό που αλλάζει είναι το αποτέλεσμα στα χείλη αφού μόλις στεγνώσει είναι το απόλυτο ματ που διαρκεί 59996 ώρες χωρίς, όμως, να σου δημιουργεί την αίσθηση ότι σου τραβάει τα χείλη.
Η συλλογή των νέων Matte Shaker που δίνουν ματ αποτέλεσμα στα χείλη σου αποτελείται από επτά αποχρώσεις εκ των των οποίων η no186 Magic Orange και η no379 Yummy Pink είναι από τις αγαπημένες μου!

Read More

And More