Πώς υποδέχτηκαν τα it girls την πρωτοχρονιά του 2017!

Η πρωτοχρονιά έχει δύο όψεις: από τη μια αποχαιρετάς το 2016 και από την άλλη υποδέχεσαι το 2017. Η λογική των posts στα social (γενικά) και στο instagram (ειδικά) είναι αντίστοιχη, κάτι που φαίνεται και στις photo που ανέβασαν οι διάσημες πριν λίγες μέρες. Κάποιες επέλεξαν glam looks και χτενίσματα για να υποδεχτούν τη νέα χρονιά ενώ κάποιες άλλες κινήθηκαν σε πιο minimal, fresh και… αμακιγιάριστη λογική.

Παρακάτω σου έχουμε τις πέντε αγαπημένες μας photos που μας άρεσαν περισσότερο και αφορούν την συνάρτηση it girls και Πρωτοχρονιά!

Το απόλυτο it girl, Alexa Chung, ξέρει πώς να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος. Γιατί την στιγμή που εμείς σου γράφαμε για αξεσουάρ μαλλιών εκείνη επέλεγε να κάνει αυτό στο κεφάλι της!
Η Εmily Ratajowski με ultra glam make up, μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner και μαλλιά με βαθιά χωρίστρα.
Η January Jones λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016 έβαλε στη λίστα των beauty resolutions μας για τη νέα χρονιά και το να αποκτήσουμε αυτήν εδώ την επιδερμίδα. Κατά τα άλλα, ο τρόπος που επέλεξε να υποδεχτεί το 2017, με ένα super χαλαρωτικό μπάνιο, μας έδωσε επίσης την τέλεια ιδέα!
Η Jourdan Dunn υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με super λαμπερό, κατάλευκο χαμόγελο και ultra λαμπερή επιδερμίδα. Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν τα super curly, super υγιή μακριά μαλλιά της που είναι μια τέλεια effortless προσέγγιση για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά! Ειδικά, αν έχεις τα χαρακτηριστικά της Jourdan Dunn!
H Taylor Hill υποδέχτηκε το 2017 με ένα τέλειο bun και ένα glossy κόκκινο κραγιόν που έδωσε στα χείλη της το τέλειο φρεσκοφιλημένο εφέ!

Read More

And More