Τα Beauty Must-Haves των Χριστουγέννων για λαμπερές εμφανίσεις, όπως αυτές των celebrities και των top models!

Έχω αυτή τη συνήθεια στο desktop του υπολογιστή μου και στο κινητό μου να αποθηκεύω photos από μακιγιάζ των stars και των top models που αγαπώ. Και όλα αυτά τα beauty looks έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς το flawless skin ή, με άλλα λόγια, την αλαβάστρινη επιδερμίδα. Η ερώτηση είναι απαπόφευκτικη: ποια προϊόντα θα μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα;

Από τα ντουλάπια του TLIFE περνάνε καθημερινά δεκάδες προϊόντα τα οποία τεστάρουμε στις δικές μας επιδερμίδες. Στις τελευταίες μας beauty αφίξεις, λοιπόν, ανήκουν και τα προϊόντα της Embryolisse τα οποία α) τεστάραμε και μας ενθουσίασαν και β) με ένα γρήγορο search στο google ανακαλύψαμε ότι δεν είμαστε οι μόνες αφού στα ίδια προϊόντα ορκίζονται διάσημες όπως η Gwyneth Paltrow που έχει αναφερθεί πολύ συχνά στις συνεντεύξεις της στην κρέμα Embryolisse Lait-Crème Concentré αλλά και η Scarlett Johannson.

Βάλε, λοιπόν, στο καλάθι των αγορών σου τα παρακάτω προϊόντα και… let’s get this party started!

Η Lait-Crème Concentré είναι η αγαπημένη κρέμα των stars και όχι άδικα! Έχει πολλές χρήσεις και θα γίνει ο αγαπημένος σου σύμμαχος ομορφιάς, ειδικά για την περίοδο των γιορτών, καθώς αποτελεί τέλεια βάση για το make-up και κρατάει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και το μακιγιάζ μας σταθερό. Έτσι, μπορείς να διασκεδάσεις χωρίς κανένα άγχος για το μακιγιάζ σου! Αρκεί να το δοκιμάζεις σε μια σημαντική έξοδο και θα καταλάβεις γιατί η Gwyneth και η Scarlet το έχουν λατρέψει, όπως κι εμείς!

Και για να εξασφαλίσεις το τέλειο flawless skin, χωρίς κανένα ψεγάδι, η CC cream της Embryolisse είναι must have. Εκτός του ότι θρέφει την επιδερμίδα, της εξασφαλίζει ομοιομορφία καθώς και ενυδατωμένη και τέλεια όψη! Η επιδερμίδα σου είναι αλαβάστρινη και τόσο φυσική που μοιάζει σαν να γεννήθηκες με αυτή. Bonus: Ακόμα και αν τη φοράς από το πρωί που έφυγες από το σπίτι, μέχρι το βράδυ που πας για χορό, δε θα σε προδώσει!

Η περίοδος των γιορτών μεταφράζεται σε πολύ διασκέδαση και άλλα τόσα ξενύχτια! Και όλο αυτό μαζί έχει ως αποτέλεσμα αυτούς τους μαύρους κύκλους που “εγκαθίστανται” κάτω από τα μάτια σου! Εκτός, αν χρησιμοποιήσεις το μαγικό όπλο των make up artists, το Radiant Eye της Embryolisse! Έχει ένα instant αποτέλεσμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer ματιών ενώ βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και σε βάθος χρόνου! Βαλ’το στην τσάντα σου και χρησιμοποίησέ το κάθε φορά που νιώθεις την ανάγκη για μια δροσερή αίσθηση!

Μάθε περισσότερα για τη μάρκα και τα σημεία πώλησης της Embryolisse στο www.embryolisse.gr

Και αφού σου αποκαλύψαμε όλα τα μυστικά για την πιο υπέροχη επιδερμίδα που είχες ποτέ… ας ξεκινήσει το party!

Read More

And More