Τα Sephora έφεραν μόλις το πιο διάσημο scrub σώματος στον κόσμο!

Αν είσαι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς έχεις βρεις ήδη την απάντηση στον γρίφο. Αλλά πριν από αυτό, ένα σημαντικό beauty μάθημα!

Πού πηγαίνει το σώμα μας όταν χειμωνιάζει; Έρευνες θέλουν το σώμα μας να… εξαφανίζεται καθώς οι περισσότερες από εμάς δεν του πολυδίνουμε σημασία. Τρώμε χωρίς να μας νοιάζει, δεν απλώνουμε ενυδατική, δεν κάνουμε κάποιες φορές αποτρίχωση και φυσικά για scrub ούτε λόγος!

Κι όμως, έχουμε σώμα και το Χειμώνα (surprise! Surprise!) αλλά να που χρειαζόμαστε ένα κίνητρο για να το φροντίσουμε! Ένα νέο φλερτ ή ένα νέο προϊόν! Λοιπόν, έχω εκείνο το τέλειο νέο που θα σε κάνει να βγάλεις τα ρούχα σου asap! Τα FrankBody, τα scrub που είναι παγκόσμια best seller ήρθαν μόλις στην Ελλάδα από τα Sephora. Φυ-σι-κά! Μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ και καναδυό πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για αυτά είναι πως στηρίζουν την σύνθεσή τους στον καφέ και έτσι κάνουν αποτοξίνωση, απολέπιση και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα, είναι παγκόσμια best seller και πάνω στην συσκευασία τους έχουν γραμμένα πράγματα όπως “σε λίγο ετοιμάσου να μείνεις γυμνή μαζί μου” σαν κάποιος να σου μιλάει.

Το δικό μου αγαπημένο είναι αυτό, κοστίζει €16.00 και, πίστεψέ με, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για το σώμα σου τον Χειμώνα!

Read More

And More