Τα αγαπήσαμε: νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Nivea!

Υπάρχει αυτός ο αυστηρός beauty κανόνας: όσο υπέροχο βράδυ κι αν έχεις περάσει, όσο εξαντλημένη κι αν μπορεί να νιώθεις από την δουλειά δεν πρέπει να πέσεις ποτέ, μα ποτέ για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ! Για τον λόγο αυτό έχουμε πάντα στο κομοδίνο μας μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (αυστηρός beauty κανόνας νο 2 που τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια!).

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, έφτασαν στα χέρια μου τα ολοκαίνουρια μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Nivea τα οποία μπήκαν στην “τι θα βρεις στο κομοδίνο μου” λίστα.

Για αρχή, έχουν αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά της Nivea που θες να φοράς σε γενναίες δόσεις σε όλο σου το σώμα! Αλλά και η σύνθεσή τους είναι πολύ απαλή και αφαιρεί το μακιγιάζ σου με μερικές ήπιες κινήσεις και χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα σου. Τέλος, σε κάθε συσκευασία θα βρεις 20 μαντηλάκια τα οποία κοστίζουν €2.99, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να έχεις όμορφη επιδερμίδα.

Και αν όλοι αυτοί οι λόγοι δεν είναι αρκετοί για να βάλεις τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Nivea στο κομοδίνο σου, δίπλα στο αγαπημένο σου βιβλίο, τότε… τι;

Read More

And More