Τα αγόρια βάζουν glitter στα γένια τους (και πρέπει να το συζητήσουμε)!

Την άποψη μου για την συνάρτηση γένια παύλα αγόρια στην έχω πει εδώ. Εν ολίγοις, προτιμώ τα ξυρισμένα αγόρια γιατί δεν κρύβουν καμία kinder έκπληξη αν ξυριστούν. Ξέρεις από πριν πώς είναι.

Αλλά να που τα αγόρια αγαπούν τα γένια τους και εφευρίσκουν διάφορους δημιουργικούς τρόπους να παίζουν με αυτά (#oso_yparxoun_hipster). Πέρυσι λίγο πριν τις γιορτές (και ΓΙΑ τις γιορτές) κρεμούσαν πάνω τους λαμπιόνια. Και φέτος αποφάσισαν να βάλουν πάνω τους γενναίες δόσεις glitter.

Και κάπως έτσι, το trend με το glitter στα γένια έχει καταβάλει το instagram. Να δες!


Και αυτό…


Και λίγο ακόμη από αυτό…


Φυσικά, και το θέμα αυτό είναι FYI και δεν νομίζω ποτέ ή έστω μια μέρα το αγόρι σου να ξυπνήσει και να είναι με χρυσόσκονη στα γένια, αλλά αν στ’αλήθεια συνέβαινε πώς θα σε έκανε να αισθανθείς;
Πρώτη αντανακλαστική αντίδραση: δεν θα το άφηνες να σε φιλήσει!
Δεύτερη αντανακλαστική αντίδραση (παύλα σκέψη): στ’αλήθεια ένα αγόρι με glitter στα γένια να θέλει να σε φιλήσει;

Και για να ολολοκληρώσω αυτό το… FYI post δες παρακάτω το video tutorial για το πώς τα αγόρια βάζουν glitter στα γένια τους!

Και κάτι τελευταίο: δεν έχουμε μόνο εμείς beauty trends που ταξιδεύουν με τεράστια ταχύτητα μέσω social. Έχουν και οι άντρες. Το man bun, ας πούμε είναι κάτι πιο mainstream που πολλά αγόρια έχουν κάνει ή/και έκαναν την χρονιά που πέρασε. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΧ ΟΒΑΜΑ ME ΜΑΝ BUN!

Read More

And More