Τα νέα κραγιόν της Kylie Jenner έγιναν sold out σε 8 λεπτά!

Την περασμένη Κυριακή, όπως σου είχαμε γράψει εδώ, η Kylie Jenner ανακοίνωσε ότι στις 20 Ιουλίου επρόκειτο να λανσάρει τα τρία ολοκαίνουρια κραγιόν της, τα οποία όπως συνηθίζει φόρεσε και μας έδειξε στο instagram και στο snapchat της.

Και η 20η Ιουλίου έφτασε και τα Lip Kit στις αποχρώσεις Kristen και Maliboo έγιναν για μια ακόμη φορά sold out. Αυτή τη φορά μέσα σε μόλις 8 λεπτά!


Στο instagram των Lip Kit υπήρξε η εξής ανακοίνωση κάτω από την photo που βλέπεις εδώ:”Οι αποχρώσεις Kristen και Maliboo έγιναν sold out μέσα σε 8 λεπτά! WOW! Ευχαριστούμε πολύ! Μην ανησυχείτε αν δεν προλάβατε. Θα τα επαναφέρουμε την Παρασκευή μαζί με το Ginger ακριβώς στις 2.30″.

Εν τω μεταξύ, για το info του πράγματος, το Kristen πήρε το όνομά του από την μητέρα της Kylie, Kris Jenner, ενώ το Kris είναι και το μεσαίο όνομα της Kylie όπως έγραψε η ίδια.

Πάντως, αν αυτό έγινε για τρία ακόμη κραγιόν, φαντάσου τι πρόκειται να γίνει με το Exposed, την απόχρωση που η Kylie λέγεται ότι έβγαλε για την Taylor Swift και όλον αυτό τον πανικό που έχει προκληθεί ανάμεσα στην Taylor, την Kim και τον Kaney. Διάβασε το story και δες την απόχρωση εδώ!

Read More

And More