Τα νέα προϊόντα στην σειρά καλλυντικών της Kim Kardashian!

Λίγους μήνες πριν η Kim Kardashian ανακοίνωσε την δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας σειράς καλλυντικών με τίτλο KKW BEAUTY. O καιρός πέρασε, η εταιρία ξεκίνησε και το πρώτο λανσάρισμα ήταν μερικά sticks για contouring που την έκαναν πλουσιότερη κατά 14.000.000 δολάρια σε μερικά λεπτά.

Η ιδιαιτερότητα με αυτό το brand (εκτός του ότι τα προϊόντα του γίνονται sold out σχεδόν με το που ανακοινώνονται) είναι ότι γίνεται ένα λασάρισμα τη φορά. Έτσι, μετά το κενό που δημιουργήθηκε αφότου λανσαρίστηκαν τα contour sticks η Kim ανακοίνωσε την επόμενη beauty συνεργασία της!

H επόμενη συνεργασία της, λοιπόν, είναι με την Desi Perkins που είναι youtuber- instagram star και με την οποία πρόκειται να συνεργαστούν σε ένα νέο project το οποίο η Kim δεν μας αποκάλυψε ακριβώς. Είπε μόνο τα εξής: “Έρχεται νέο προϊόν! Με την Desi Perkins γυρίζουμε ένα video tutorial χρησιμοποιώντας το νέο προϊόν της KKW BEAUTY καθώς και ένα νέο προϊόν της Desi Perkins. Και τα δύο βγαίνουν τον Οκτώβρη! Μπορείς να μαντέψεις τι μπορεί να είναι;”.

Λίγο αργότερα ανέβηκε η παραπάνω photo με τρία κορίτσια και την ένδειξη: “Στο στούντιο με αυτές τις τρεις όμορφες φωτογραφίζουμε το επόμενο λανσάρισμα της KKW BEAUTY”.

Βλέποντας την photo που πηγαίνει το μυαλό σου; Highlighter ίσως ή μήπως concealer για καθαρό και ξεκούραστο βλέμμα; Ή ακόμη κάποιο… αόρατο foundation για flawless skin; Τι λες; Και κυρίως: τι θα ήθελες;

Read More

And More