Τα νέα βερνίκια του Christian Louboutin είναι εμπνευσμένα από τους μονόκερους!

Το 2016 το unicorn trend ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends στην ομορφιά που άνθισε κυρίως μέσα από τα social media. Είδαμε μονόκερους να ζωγραφίζονται στο κινητό βλέφαρο, πινέλα- μονόκερους και ένα σωρό ακόμη.

Φαίνεται, όμως, ότι η συγκεκριμένη τάση δεν είναι κάτι που θα αφήσουμε πίσω μας με τη νέα χρονιά. Και όχι μόνοα αυτό: η μονοκερομανία περνάει από τον κόσμο των social και σε μεγάλους οίκους όπως τον ποιος-το-περίμενε Christian Louboutin!

O Christian Louboutin, λοιπόν, κυκλοφόρησε μόλις μια ολοκαίνουρια συλλογή με βερνίκια, την Loubichrome. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία βερνίκια με holographic καπάκι που μας φέρνει έντονους συνειρμούς με μονόκερους. Το Lumichrome I είναι σε μια lemon- lime απόχρωση, το Lumichrome II είναι ένα cherry red και το Lumichrome ΙΙΙ είναι ένα σε ένα βιολετί.

Τα Loubichrome μπορείς να τα βρεις online στο net-a-porter ενώ το καθένα κοστίζει $30. Μετάφραση: είναι τα πιο οικονομικά βερνίκια που έβγαλε ποτέ ο οίκος. Άρα, αν είχες διακαή πόθο να αποκτήσεις κάποια στιγμή τα βερνίκια του οίκου αλλά το υψλό budget δεν στο επέτρεπε, τώρα είναι η ευκαιρία!

Read More

And More