Tattoo για τα μαλλιά; Υπάρχουν και είναι τέλεια!

Επόμενη beauty εμμονή: checked!

Μετά τα flash tattoo για τα οποία σου γράψαμε εδώ… εδώ και δύο χρόνια, μόλις εντοπίσαμε την επόμενη beauty εμμονή μας. Και μοιάζουν αρκετά! Πρόκειται για τα tattoo μαλλιών που α) δεν είναι μόνιμα, ακριβώς όπως τα flash tattoo και β) τα είδαμε στην Kylie Jenner αυτή την εβδομάδα!

Και να καναδυό πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα tattoo στα μαλλιά!
/

Τα hair tattoos δημιουργήθηκαν από την εταιρία Scunci που έχει ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σου για τα μαλλιά, έρχονται σε δύο εκδοχές (χρυσό και ασημί) και κολλάνε στα μαλλιά σου με τον ίδιο τρόπο που τα flash tattoo κολλάνε στο σώμα σου. Δηλαδή, τοποθετείς το tattoo που θέλεις να κολλήσεις στο σημείο των μαλλιών σου που θες, σταθεροποιήσεις και περνάς από πάνω μια βρεγμένη πετσέτα! Έτοιμο.

Βεβαίως, δεν χρειάζεται να σου πω ότι ταιριάζει περισσότερο σε ίσια μαλλιά και πως αν έχεις σγουρά θα πρέπει πρώτα να κάνεις ένα κόπο με την πρέσα.
/

Επίσης, τα συγκεκριμένα tattoo κοστίζουν περίπου πέντε δολάρια που είναι αρκετά καλή τιμή, αλλά κάπου εδώ αρχίζει το κακό μέρος της είδησης: δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν (εντάξει, δεν είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν τόσο σύντομα!). Εν τω μεταξύ, όμως, μπορείς να κρατήσεις το info και να κάνεις υπομονή! Επίσης, θα προσπαθήσω να τσεκάρω αν λειτουργούν τα κανονικά flash tattoo στα μαλλιά και θα επανέλθω με update.

Stay tuned!

Read More

And More