Τι ακριβώς συμβαίνει με την επιδερμίδα του Donald Trump! Ο make up artist του μίλησε!

Αυτή εδώ η στήλη ουδέποτε είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Ντόλαντ Τραμπ. Δεν είχε ασχοληθεί όταν είχε προσγειωθεί πριν κάποιους μήνες στην Σκοτία, στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα και ήταν κάπως έτσι…

Δεν είχε ασχοληθεί όταν η Oprah του έκανε πρόταση για ένα make over μέσω mail που έφτασε στην ομάδα ΤΟΥ από την ομάδα ΤΗΣ. Και γενικά προσπαθούσε να μην ασχοληθεί παρά τα άπειρα κοντινά πλάνα που γίνονταν κατά την διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα και που έδειχναν this close την πορτοκαλί επιδερμίδα του που έκανε έντονο contrast με την περιοχή γύρω από τα μάτια (extra bonus: το σαρκαστικό του χαμόγελο).
Αλλά να που ο Ντόλαντ Τραμπ είναι πλέον επίσημα ο πρόεδρος των ΗΠΑ κι επειδή όλος ο κόσμος σήμερα ασχολείται με αυτό το γεγονός δεν γίνεται να κάνουμε άλλο τα στραβά μάτια στον νέο πλανητάρχη και την έχω-ένα-δικό-μου-παράλογο-χρώμα επιδερμίδα του.

Ο Jason Kelly, make up artist που δούλευε με τον Ντόλαντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχε πει στο Harper’s Bazaar για το τι ακριβώς έκανε στο νέο πλαντηράρχη.

“Ξέρω ακριβώς τι κάνει στην επιδερμίδα του. Κάνει solarium, spray μαυρίσματος, φοράει και αυτά τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά και μπορείς να δεις ακριβώς την υπέχρωση γύρω από τα μάτια του”, είχε πει.

Και συνέχισε: “Για τον Trump αυτό που κάνω είναι να χρησιμοποιήσω ένα ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα και να το κάνω blending με την επιδερμίδα του και πολύ κοντά στα μάτια ώστε να μην υπάρχουν χρωματικές ανομοιομορφίες”.

Εν τω μεταξύ, αν δεν αντέχεις τα solarium, αλλά για έναν διεστραμμένο λόγο που μόνο εσύ ξέρεις (ή αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι: αν θες να ντυθείς Ντόλαντ Τραμπ τις απόκριες) πάτησε play και δες το βίντεο παρακάτω για το πώς θα αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα με ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ!

PS: Το παραπάνω trend λέγεται trumping και είναι ό,τι χειρότερο μας έχει συμβεί μετά το contouring!

Read More

And More