Τι είπε η Naomi Campbell για τα καλλυντικά της Rihanna!

Το νέο που δεν είναι νέο: η Rihanna πριν λίγο καιρό λάνσαρε ε-πι-τέ-λους την σειρά μακιγιάζ της που φέρει το όνομα Fenty. Η σειρά έχει κερδίσει ήδη διθυραμβικές κριτικές κυρίως για το γεγονός ότι υπάρχει μια τεράστια γκάμα καλλυντικών που στόχο δεν έχει να μας κάνει όλες ίδιες. Στόχο έχει να τονίσει την διαφορετική ομορφιά της καθεμίας από εμάς!

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο του individuality λάνσαρε 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation (που σε αυτή την στήλη στο έχω γράψει 140 φορές!) και τις οποίες λάτρεψαν και πολλές stars με σκούρα επιδερμίδα και η Μαύρη Γαζέλα, aka Naomi Campbell, σε περίπτωση που δεν θυμάσαι ή δεν είχες γεννηθεί στα 90’s.

Τι είπε; “Ήταν θέμα χρόνου! Βρισκόμαστε στο 2017 οπότε σε όποιον το κάνει (σ.σ. να προωθεί την διαφορετικότητα) συγχαρητήρια! Ο κόσμος κινείται τόσο γρήγορα και πρέπει να προχωρήσεις κι εσύ με αυτό!”.

Αλλά η Naomi δεν ήταν η μόνη που είπε καλά λόγια για την σειρά Fenty. O Snoop Dogg ανέβασε ένα βίντεο στο instagram όπου λέει τα εξής: “Αυτό το κορίτσι, η RiRi κυκλοφόρησε μερικά καινούργια προϊόντα τώρα. Αγοράστε στον εαυτό σας Fenty! Αγοράστε Fenty!”.

Πάντως, αν έχεις παιδευτεί να βρεις το makeup που σου ταιριάζει κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις από αυτό που είναι ο τύπος σου ανάμεσα στα υγρά, τα compact και άλλα!

Read More

And More