Τι κάνει η Kendall Jenner πριν πέσει για ύπνο και ξυπνά με αυτή την επιδερμίδα

Η Kendall Jenner είναι μοντέλο πρώτης γραμμής. Και ως τέτοιο δοκιμάζει 489 διαφορετικά μακιγιάζ και άλλα τόσα προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα της. Ωστόσο, στο βραδινό της beauty routine η ίδια παραμένει όχι μόνο πιστή αλλά προσπαθεί να διατηρήσει τα πράγματα όσο πιο minimal γίνονται.

Στο τελευταίο της θέμα στο Application- site που έχει η ίδια ανέλυσε το πώς φροντίζει την επιδερμίδα της το βράδυ. Και να τι είπε σχετικά: “Το βραδινό μου skincare μου αρέσει να είναι όσο πιο απλό γίνεται. Πρώτα, ξεκινάω με το Micro-Cleansing Balm της Estee Lauder (€41.50). Η φυσική θερμότητα που εκπέμπει το σώμα μας λιώνει φυσικά αυτό το balm και το μεταμορφώνει σε έλαιο. Το έλαιο αυτό με τη σειρά του διαλύει με έναν μαγικό τρόπο το μακιγιάζ και εξαλείφει το κραγιόν ακόμη και τη μάσκαρα που επιμένει. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις scrub στο πρόσωπό σου με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ προτού το πλύνεις!”.

Παραπάνω το μαγικό beauty προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Kendall. Και είναι όντως μαγικό αφού το έχω τεστάρει και εξαφανίζει και την πιο επίμονη μάσκαρα!

Αφού, λοιπόν, αφαιρέσει το μακιγιάζ και όλους τους ρίπους που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπό κατά την διάρκεια της ημέρας, ολοκληρώνει το beauty routine της με μια κρέμα: “Χρησιμοποιώ την Global Anti-Aging Cell Power Creme της Estee Lauder (€102.00) που ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη της επιδερμίδας”, λέει.

Τέλος, συχνά- πυκνά η ίδια θα κάνει και το εξής στο πρόσωπό της: “Όταν έχω όρεξη θα κάνω μια μάσκα προσώπου στο ενδιάμεσο. Είναι το τέλειο συναίσθημα να ξυπνάς και να ξέρεις ότι έχεις κάνει κάτι πολύ καλό για την επιδερμίδα σου το προηγούμενο βράδυ!”.

Αλήθεια, εσύ πότε έκανες μια μάσκα προσώπου; Μήπως το τριήμερο που έρχεται είναι η τέλεια αφορμή;

Read More

And More