Το balm που πωλείται κάθε 15 δευτερόλεπτα! Ποιο είναι;

Έρχεται Χειμώνας. Στην γλώσσα της ομορφιάς αυτό μεταφράζεται σε σκασμένη επιδερμίδα, σκασμένα πέλαματα, σκασμένα χείλη, σκασμένο πρόσωπο. Και γι’αυτή την όχι και τόσο καλή κατάσταση δέρματος υπάρχει μια ειδική κατηγορία προϊόντων που βοηθά [πολύ και που κάνουν καριέρα ως balms (αγγλικά) ή baumes (γαλλικά).

Επί της ουσίας, πρόκειται για κρέμες σε πολύ συμπυκνωμένη φορμή που λειτουργούν ως βάλσαμο για κάθε σημείο πάνω μας ξεχωρίστα. Μετάφράση: για όλα αυτά τα… σκασμένα πάνω σου θα χρειαστείς σίγουρα τρία τέτοια balms (άλλο για το πρόσωπο, άλλο για το σώμα κι άλλο για τα χείλη).

Εκτός αν επενδύσεις σε εκείνο το ένα το οποίο μάλιστα πωλείται κάθε 15 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το αμερικάνικο site byrdie! Μετάφραση: κάνει δουλειά κι έχει αγαπηθεί!

Ποιο είναι;

Cicaplast Baume B5 από την La Roche Posay. Θα το βρεις στα φαρμακεία, έχει στην σύνθεσή του μερικά super συστατικά ενυδάτωσης όπως βιταμίνη Β5, shea butter και γλυκερίνη και όπως σου είπα πρόκειται για προϊόν πασπαρτού μιας και κάνει για πρόσωπο, σώμα, χείλη!

Read More

And More