Το beauty δώρο που θα ενθουσιάσει τη μαμά σου, την αδερφή σου και κάθε κορίτσι εκεί έξω!

Παρά το γεγονός ότι είμαι αρκετά οργανωτική στην δουλειά μου, στα υπόλοιπα λειτουργώ πάντα την τελευταία στιγμή (μάλλον, επειδή είμαι τόσο οργανωτική στην δουλειά μου!). Και κάπως έτσι, στην εκπνοή του 2015 έχω αφήσει τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής μου χωρίς δώρο (βλ. μαμά- αδερφή- κολλητή).

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου και αν ψάχνεις κι εσύ εκείνο το δώρο που θα ενθουσιάσει τις αγαπημένες της ζωής σου, μοιράζομαι την δική μου beauty ιδέα μαζί σου (γιατί να χαρεί μόνο η δική μου μαμά;).

Η Macrovita λανσάρει εορταστικά σετ σε περιορισμένο αριθμό καθένα εκ των οποίων περιλαμβάνει την κρέμα προσώπου Multi Effective για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες και μάσκα- κρέμα προσώπου με δώρο την κρέμα ματιών ή την κρέμα προσώπου Multi Effective Νύκτας με το Lifting Serum και δώρο την κρέμα ματιών.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα ανήκουν στην μαγική σειρά Olive & Argan δύο λάδια που με super ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Και η σημειώση της συντάκτριας: τελευταία έχω στραφεί στα καλλυντικά με φυσικά συστατικά. Και μόνο αν τα δοκιμάσεις μπορείς να καταλάβεις πόσο υπέροχα και απαλά είναι για την επιδερμίδα σου!

Τέλος να σου πω ότι η κάθε κρέμα ματιών την οποία θα βρεις δώρο στο σετ κοστίζει €42.00 ενώ η τιμή των σετ κυμαίνεται από €60 μέχρι €69.

Read More

And More