To… dye for! 7 ιδέες να βάψεις τα μαλλιά σου αυτό το φθινόπωρο!

Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, το πιθανότερο είναι να βρίσκεσαι πάνω σε μια πετσέτα ξαπλωμένη σε μια υπέροχη παραλία. Αυτό είναι και το ιδανικό timing να δεις και μερικές ολόφρεσκες ιδέες για το πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου από τη νέα σεζόν. Και το να αλλάζεις χρώμα στα μαλλιά όλες ξέρουμε πόσο ανανεωτικό είναι (ακόμη και αυτές που δεν τα βάφουμε)!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσεις τα ωραιότερα και πιο ενημερωμένα χρώματα που έχουμε δει στις stars τελευταία!

Jet black

Ένα πολύ σκούρο μαύρο χρώμα που σχεδόν μπλεδίζει είναι μια πολύ fresh και ανανεωτική πρόταση και μας άρεσε πολύ όταν το είδαμε στην Lucy Hale. Ωστόσο, δύο πολύ βασικά σημεία που αφορούν αυτό το χρώμα: α) το προτιμάμε σε κοντό καρέ γιατί στα μακριά μαλλιά θα δείχνει από σκοτεινό έως gothic β) αν είσαι ξανθιά θα πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μέχρι πόσο μακριά θέλεις να το πας! Ειδικά αν έχεις και ανοιχτόχρωμα ή λεπτά φρύδια θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά προτού το επιλέξεις.

Golden bronde

To bronde είναι ένας όρος που μπήκε στη ζωή μας και μας συστήθηκε αμέσως μετά το ombre. Όπως ίσως γνωρίζεις, προκύπτει από τις λέξεις brunette και blonde και είναι ένα χρώμα που αγαπάμε γιατί έχει στιλ αλλά είναι και αρκετά πρακτικό καθώς τα μαλλιά μακραίνουν δεν έχεις άγχος με την άβαφη ρίζα καθώς το ένα χρώμα μπλέκει μέσα στο άλλο τέλεια. Επίσης: δίνει στα μαλλιά μια τρισδιάστατη όψη που μιμείται τη φυσικότητα. Και αγαπάμε οτιδήποτε φυσικό!

Ζεστό χάλκινο

Είναι το χρώμα που μας θυμίζει τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν εκεί γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου. Και είναι το ίδιο χρώμα που αγαπάμε να βλέπουμε σε κορίτσια με κατάλευκες ή, έστω, λευκές επιδερμίδες! Όμως, επειδή επίσης πρόκειται για ένα χρώμα που ξεθωριάζει αρκετά, για να διατηρήσεις την ένταση που βλέπεις εδώ στην Emma Roberts θα πρέπει να κάνεις εντατικά μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης.

Έντονη ρίζα

Μας αρέσουν οι χρωματικές αντιθέσεις. Μας αρέσει ακριβώς αυτό το χρώμα που έχει εδώ η Hailey Baldwin σεταρισμένο με σκούρα φρύδια και μερικούς πόντους άβαφης ρίζας. Δεν δείχνει εγκατάλειψη, δείχνει coolness οπότε go for it! Ζήτησε από τον colorist σου κάποιο εφέ που να μιμείται αυτή την άβαφη ρίζα χωρίς, όμως, να είναι ombre. Μιλάμε για 1-2 πόντους και όχι περισσότερο!

Καραμελένια highlights

Αν είσαι καστανή και αν δεν θέλεις να πολυπειράζεις τα μαλλιά σου ή αν, επίσης, θέλεις να πάρεις μαζί σου και το φθινόπωρο αυτά τα τέλεια φυσικά ξανοίγματα του ήλιου, δοκίμασε μερικά καραμελένια highlights. Όχι πολλά και όχι απαραίτητα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Ακόμη και το να κάνεις focus μόνο στα τελειώματα μας αρέσει πολύ ως λογική!

Πλατινέ

Το πλατινέ ήταν το αγαπημένο χρώμα των it girls για καλοκαίρι. Αλλά μάντεψε! Είναι ένα χρώμα που δεν θα αποχωριστούν ούτε το φθινόπωρο. Και όσο οι θερμοκρασίες θα γίνονται πιο ψυχρές, το χρώμα στα μαλλιά θα ακολουθεί την ίδια λογική. Οπότε: αν ήθελες να τα βάψεις όπως η Karie Kloss έχεις μια δεύτερη ευκαιρία!

Read More

And More