Το i-cure γεμίζει το νεσεσέρ των διακοπών σας με δώρα αξίας 600€!

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν τα καλλυντικά τους online! Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure είναι ο λόγος να αρχίσετε να το κάνετε και εσείς. Πριν από λίγους μήνες το e-shop απέκτησε καινούργιο προφίλ και μεγάλωσε το κοινό του. Πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε σύγχρονης γυναίκας που προσέχει τον εαυτό της και απαιτεί υψηλή ποιότητας εξυπηρέτηση σε προσιτές για την εποχή τιμές, δίνοντάς της παράλληλα την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς για super δώρα ανά εποχή!
Εν όψει καλοκαιριού και διακοπών, το αγαπημένο σας φαρμακείο διοργανώνει τον καινούργιο του μηνιαίο διαγωνισμό ο οποίος έχει αμιγώς καλοκαιρινό χαρακτήρα και φιλοσοφία, χαρίζοντας σε 3 τυχερούς από 1 Δωροεπιταγή των 200€ για να γεμίζουν την βαλίτσα τους με όλα τα απαραίτητα ανάλογα με τον τύπο διακοπών που έχουν κανονίσει!
Ο κάθε νικητής, μπορεί να αξιοποιήσει τα 200€ όπως επιθυμεί, επιλέγοντας από όλες τις κατηγορίες του online φαρμακείου: Φροντίδα προσώπου, σώματος, μαλλιών, νυχιών, μακιγιάζ, υγιεινή ευαίσθητης περιοχής και στοματική φροντίδα, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για την ζέστη και τις επιδράσεις της στον οργανισμό…. και πολλά άλλα σε μοναδικές προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!
Μερικές Hot Προσφορές που θα βρείτε για τον Ιούλιο στο i-cure:
– Τα top αντηλιακά και aftersun από τα brands Frezyderm, Korres, Apivita και LaRochePosay σε εκπτώσεις έως -56%! Βρείτε το δικό σας αντηλιακό, εδώ!
– Αντικουνουπικά Crilen, JungleFormula και Korres σε εκπτώσεις έως -55% για να προστατευθείτε αποτελεσματικά από κάθε τσίμπημα!
– Περιποίηση, ενυδάτωση & Αντιγήρανση Προσώπου με Μάσκες Apivita έως -33%, Vichy Idealia με -35%, και Κρέμες Frezyderm έως -35% για λίγες ημέρες!
– Μακιγιάζ για το απόλυτο summerlook σε προσφορές έως -51%!
Λάβετε, ΤΩΡΑ, μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε τα super δώρα, κάνοντας κλικ εδώ!
Η ομάδα του i-cure σας εύχεται καλή επιτυχία και χαρούμενες αγορές!

Read More

And More