Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.09.2015 | 16:12
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Το κραγιόν της Sophia Loren έρχεται από τους D&G (και μπορούμε να το έχουμε όλες)!

Το κραγιόν της Sophia Loren έρχεται από τους D&G (και μπορούμε να το έχουμε όλες)!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Έχω εμμονή με τα καλλυντικά έτσι κι αλλιώς (πιο... αλλιώς θα έκανα την λάθος δουλειά, αν μπορεί να λέγεται δουλειά το να είσαι μέσα στα καλλυντικά)! Όμως, αν μου πεις ότι το τάδε καλλυντικό μπορεί να το χρησιμοποιεί και η τάδε διάσημη μπορείς να με κάνεις να τρέξω την ίδια στιγμή να το αγοράσω. Ειδικά όταν αυτή η διάσημη δεν είναι η όποια... τάδε αλλά ένα από τα μεγαλύτερα fashion και beauty icons που πέρασαν ποτέ από τούτο τον κόσμο!

Το νέο είναι το εξής: οι Dolce & Gabbana σχεδίασαν ένα κραγιόν για την Sophia Loren. Διόρθωση: μαζί με την Sophia Loren σχεδίασαν ένα κραγιόν που φοράει εκείνη και από κοινού βρήκαν την απόχρωση! Και δεν είναι μόνο αυτό το υπερτέλειο και ιδιαίτερο χρώμα, όσο (ΚΑΙ) το ότι η ultra glam συσκευασία έχει πάνω την υπογραφή της! Προσοχή: της ίδιας! Της Sophia Loren!

/


Το κραγιόν- αντικείμενο πόθου λέγεται Sophia Loren no 1 (είναι το ένα και μοναδικό!) και στην καμπάνια πρόκειται να δούμε πολύ, πολύ σύντομα την ίδια την Sophia Loren!

Το κραγιόν κοστίζει €34.00 και μπορείς να το αναζητήσεις από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στα corner του θρυλικού οίκου!

Stay tuned!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:11

Top 10