Το μακιγιάζ για το show του Giorgio Armani Privé στηρίχθηκε όλο στο draping! Τι; Δεν ξέρεις τι είναι;

Κάθε τι που διαβάζεις σε αυτήν εδώ τη στήλη θα πρέπει να το παίρνεις πολύ σοβαρά. Γιατί κάθε τι που διαβάζεις εδώ θα το δεις ξανά και ξανά μπροστά σου. Οπότε: όταν σου γράφουμε κάτι καν’το την ίδια στιγμή για να αποδείξεις και πόσο updated και ενημερωμένη είσαι!

Ας πούμε: για το draping σου είχαμε γράψει πρώτη- πρώτη φορά εδώ τον Οκτώβριο του 2016. Και στο χθεσινό show του Giorgio Armani Prive (aka Ιανουάριος 2017) το είδαμε πάλι μπροστά μας!

“Η λέξη που μου έδωσαν ως keyword είναι το πορτοκαλί”, είπε η Linda Cantello beauty international makeup artist του Giorgio Armani Beauty στο WWD για το make up look της νέας συλλογής και συνέχισε: “Είναι τόσο θετικό χρώμα. Θέλαμε να παίξουμε με όλες αυτές τις αποχρώσεις!”.

Όμως, πέρα από το ιδιαίτερο χρώμα ήταν και η ίδια η τεχνική στο make up που ξεχώρισε αφού το ρουζ απλώθηκε στην λογική του draping, δηλαδή ψηλά στα ζυγωματικά και έμοιαζε, ή μαλλον, στην πραγματικότητα ήταν συνέχεια της σκιάς. Μια ακόμη ιδιαιτερότητα αυτoύ του look; Ότι χρησιμοποιήσε στα μάτια, στα μάγουλα και στα χείλη ένα κραγιόν και συγκεκριμένα το Lip Maestro Notorious στην απόχρωση 301.

Σου θυμίζει κάτι; Πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει εδώ πώς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο ένα κραγιόν, χρησιμοποιώντας, όμως, μια άλλη τεχνική. Τι λες; Θα το τολμήσεις;

LAST CHANCE INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα κάνεις ολόκληρο μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας μόνο ένα κραγιόν!

Read More

And More