Το μυστικό ομορφιάς κάθε χολιγουντιανής star έγινε μόλις πολύ πιο οικονομικό!

Οι stars του Χόλιγουντ έχουν πολλά μυστικά ομορφιάς να μοιραστούν μαζί μας. Όπως ότι αδειάζουν πάνω τους, σε πρόσωπο και σώμα, βαζάκια ολόκληρα La Mer. Και φυσικά θα μου πεις ότι κανέναν δεν εξυπηρετεί τελικά να μάθει ένα τέτοιο beauty μυστικό με δεδομένο ότι θα είναι και δύσκολο να το εφαρμόσει για οικονομικούς λόγους!

Όμως, υπάρχει ένα δεύτερο μυστικό το οποίο μόλις έγινε πιο οικονομικό (συγκεκριμένα η τιμή του έπεσε στο 50%) και το οποίο αξίζει να μάθεις και να εφαρμόσεις! Όλες και όλοι οι stars του Χόλιγουντ κοιμούνται σε μεταξένια σεντόνια και μαξιλαροθήκες έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το ιδανικό beauty sleep, να μειώσουν την τριβή στο ελάχιστο και άρα να μην αποκτούν ρυτίδες όσο κοιμούνται! Και μια εταιρία σκέφτηκε το εξής πανέξυπνο concept: δημιούργησε μαξιλαροθήκες οι οποίες από τη μια μεριά είναι μεταξένιες και από την άλλη (αυτή που δεν ακουμπάς το πρόσωπό σου, προ-φα-νώς!) βαμβακερές.

Έτσι, μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ το μυστικό των stars ξοδεύοντας τα μισά χρήματα.


Η μαξιλαροθήκη είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω και η εταιρία που την δημιούργησε λέγεται Hollywood Silk Solution (εδώ μπορείς να κάνεις το pre-order σου).

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΑΣ υπάρχουν επτά ακόμη πράγματα που μας γερνάνε χωρίς να το καταλαβαίνουμε! Και αυτά τα πράγματα τα κάνεις κα-θη-με-ρι-νά! Διάβασε εδώ ποια είναι και κόψε αυτές τις beauty συνήθειες πριν να είναι πολύ αργά!

Read More

And More