Το μυστικό της Kate Middleton για super λαμπερή επιδερμίδα!

Πολύ πρόσφατα είχες διαβάσει εδώ πέντε προϊόντα που βάζουν στο πρόσωπό τους stars με υπερτέλεια επιδερμίδα. Και παρά το γεγονός ότι μιλάμε για stars που έχουν στον λογαριασμό τους εκατομμύρια αυτά τα προϊόντα δεν κόστιζαν παρά ελάχιστα ευρώ (βλ. βαζελίνη, ξύδι κλπ).

Σε αυτές τις stars με τα περίεργα DIY προσώπου για τέλεια επιδερμίδα δεν θα περίμενε κανείς να ανήκει και η Kate Middleton. Γιατί είναι Δούκισσα και γιατί μια Δούκισσα δεν μπορεί παρά να έχει μια στρατιά από facialists και άλλα τόσα πανάκριβα προϊόντα. Κι όμως!

Σύμφωνα με την Deborah Mitchell, αισθητικό της Kate Middleton, το μυστικό για την super λαμπερή επιδερμίδα της είναι η Nutella. Yeap! Η ίδια δήλωσε σε μια εκπομπή ότι η συνταγή, την οποία (και αυτό είναι το βασικό!) κάνει η Kate Middleton στο πρόσωπό της γίνεται με ένα βαζάκι Nutella, λίγη ζάχαρη και λίγο lip balm. Και παρά το γεγονός ότι με μια πρώτη ανάγνωση ακούγεται κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από την Δούκισσα του Cambridge, έχει γίνει γνωστό κατά το παρελθόν ότι κάνει στο πρόσωπό της μια θεραπεία που γίνεται με δηλητήριο μέλισσας- γνωστή και ως μελισσοθεραπεία. Αν, λοιπόν, θέλεις να νιώσεις σαν βασίλισσα (ή κάτι τέτοιο), δεν έχεις παρά να πέσεις με τα μούρτα στο βάζο με την Nutella! Έχεις την έγκριση της Middleton!

Read More

And More