Το νέο highlighter της Lancome κρύβει μέσα του τριαντάφυλλο (και είναι ότι πιο πολυτελές είδαμε τελευταία)!

Όλα αυτά τα χρόνια που κάνω την συγκεκριμένη δουλειά από τα χέρια μου έχουν περάσει χιλιάδες προϊόντα. Προϊόντα που έβγαζαν αστεράκια και καρδούλες, που σου έφτιαχναν καφέ και μπορώ να συνεχίσω να λέω ένα σωρό υπερβολές για να καταλάβεις πως όταν είσαι beauty editor λίγο ή πολύ, τα έχεις δει όλα! Αλλά να που κάθε φορά κάτι νέο έρχεται να σε εκπλήξει και να φρεσκάρει την όρεξή σου και τον εθισμό σου στην ομορφιά.

Στην προκειμένη, λοιπόν: ο οίκος Lancome έχει ήδη ετοιμάσει την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του με τίτλο Absolutely Rose και όπως υποψιάζεσαι πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι τα τριαντάφυλλα. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν, highlighter συγκεκριμένα, το La Rose a Poudrer, το οποίο στην συσκευασία του κρύβει ένα τριαντάφυλλο τόσο ντελικάτο που μοιάζει αληθινό!

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμη info για το πότε και αν θα έρθει το προϊόν στην Ελλάδα, οφείλω να σε ενημερώσω για να καταστρώσεις… σχέδιο και budget προκειμένου να το αποκτήσεις!

Read More

And More