Το no 1 προϊόν μακιγιάζ στην Κορέα ήρθε στην Ελλάδα! Πού θα το βρεις!

Ως beauty editor έχω αυτή τη θεωρία που αν παρακολουθείς στοιχειωδώς αυτήν εδώ τη στήλη θα έχεις βαρεθεί να την διαβάζεις: αν θες να μάθεις ποιο είναι το επόμενο big thing στην ομορφιά θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο τι κάνουν οι Κορεάτισσες. Γιατί στην Κορέα οι γυναίκες είναι πολυυυυυ μπροστά.

Ένα ακόμη huge trend στην ομορφιά έρχεται από εκεί: λέγονται cushion και πρόκειται για foundation σε μορφή compact που έχουν ένα μαξιλαράκι (cushion σημαίνει μαξιλαράκι) και που σου εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη χωρίς, όμως, να αφήνει αυτό το effect cake στην επιδερμίδα σου που δεν μας αρέσει καθόλου. Επίσης, στα plus του είναι και το γεγονός ότι είναι πολύ, πολύ πρακτικό. Σκέψου το: δεν λερώνεις τα χέρια σου για να το απλώσεις, δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου έξτρα πινέλα, το φρεσκάρεις όπου κι αν είσαι και ανάλογα με την κάλυψη που θέλεις να δώσεις περνάς περισσότερες στρώσεις. Απλά.

Το νέο με τα cushion είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από ένα brand ευρείας (στην αγορά της επιλεκτικής μας είχε συστηθεί ένα χρόνο περίπου πριν και μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τι και πώς εδώ).


Πρόκειται για το Nude Magique Cushion που θα το βρεις στην L’Oreal Paris, κοστίζει €17.95 και είναι μια πολύ ενημερωμένη αγορά!

Read More

And More