Το πιο τρελό beauty όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

Όλες το έχουμε ζήσει λίγο – πολύ: εκεί στο τέλος του μήνα που το budget σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς σε εκείνο το υπερτέλειο κόκκινο κραγιόν που έψαχνες μια ζωή και που βρήκες επιτέλους. Το αγοράζεις γιατί αύριο, πού ξέρεις, μπορεί και να μην υπάρχει και το budget σου έχει χειροτερέψει!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν αντί να αγόραζες αυτό το κόκκινο κραγιόν κάποιος σου το χάριζε ίσα για να ποστάρεις μια photo στα social σου με το αντίστοιχο hashtag;

Μέσα στην επόμενη χρονιά στη Μεγάλη Βρετανία θα συμβεί κάτι που θα μας δώσει ένα (ακόμη!) κίνητρο για να μεταναστεύσουμε (το ονομάζω beauty μετανάστευση!). Μέσα στην επόμενη χρονιά, λοιπόν, θα τοποθετηθούν σε κάθε σημείο, από το μετρό, τους σταθμούς των τρένων, τα bar και όπου μπορείς να φανταστείς, αυτόματοι πωλητές καλλυντικών που δεν θα πουλάνε αλλά θα σου χαρίζουν τα καλλυντικά!

Το συγκεκριμένο μηχάνημα που ενεργοποιείται σε συνδυασμό με τα social media λέγεται socialvend. Η διαδικασία, από την άλλη είναι πολύ απλή: ενεργοποιείς τον αυτόματο πωλητή (που-δεν-πουλάει-χαρίζει!) απευθείας από το κινητό σου, απαντάς σε ερωτήσεις και ανεβάζεις μια photo με το σχετικό hashtag και το μηχάνημα σου κάνει αυτομάτως δώρο ένα καλλυντικό!

Τέλειο;

Read More

And More