Το πολύ έξυπνο trick που μπορείς να κάνεις με μια σπασμένη σκιά!

Να κάτι που έχει συμβεί 9 στις 10 γυναίκες (τη μια έχει εξαφανιστεί): εκεί που κάνεις μακιγιάζ και έχεις απλώσει 896 διαφορετικά προϊόντα και είσαι και αρκετά βιαστική, η αγαπημένη σου σκιά πέφτει- σπάει- στενοχωριέσαι. Αλλά να που υπάρχει ένα trick που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η celebrity nail arti, Jenna Hipp η οποία θα σε κάνει να μην το πάρεις τόσο βαριά την επόμενη φορά. Ή και καθόλου βαριά αφού από την σπασμένη σου σκιά μπορείς να φτιάξεις την δική σου υπερτέλεια απόχρωση βερνικιού!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenna Hipp (@jennahipp) στις


Η ίδια προτείνει αν σου σπάσει η αγαπημένη σου σκιά να μην την πετάξεις αλλά να την αναμείξεις με ένα διάφανο top coat. Βεβαίως, μπορείς να το πας και κάπως αντίστροφα: αν, δηλαδή, έχεις κάποια σκιά που δεν εντοπίζεις καλά- καλά τους λόγους για τους οποίους την αγόρασες, μπορείς να την σπάσεις και να την μετατρέψεις σε βερνίκι!

Στο είχαμε πει!
Βεβαίως, για εμάς εδώ στο TLIFE που συνεργαζόμαστε με τους top experts (χα!) αυτό το νέο δεν είναι κάτι… νέο! Η Άννα Αλμπάνη πολύ, πολύ, πολύ καιρό πριν μας το είχε δείξει εδώ. Κάνε κλικ για να δεις τα βήματα και να το αντιγράψεις!

Read More

And More