Το προϊόν που χρησιμοποιεί κάθε beauty editor πάνω σε αυτόν τον κόσμο

Είμαι beauty editor και είναι 1η Μαρτίου. Δύο φαινομενικά αδιάφορες συστάσεις αλλά τι θα έλεγες αν εγώ και κάθε beauty editor πάνω σε αυτόν τον κόσμο είχαμε να σου δώσουμε μια και μόνη συμβουλή; Μια συμβουλή που πρέπει να έχεις στο νου σου όχι μόνο την 1η Μαρτίου αλλά 12 μήνες τον χρόνο. Πάρε τον… χρόνο σου, λοιπόν, πάτησε play και συνεχίζουμε…

Είναι 1η του μήνα και σίγουρα θα τρέξεις να φορέσεις ένα Μαρτάκι. Γιατί είναι cute και γιατί θέλεις να προστατευτείς από τον ήλιο. Θα σε ρωτήσω, όμως, το εξής: σε σχέση με τον ήλιο και την επιδερμίδα σου τι κάνεις όλο τον υπόλοιπο χρόνο; Ακολουθούν μια σειρά από… “ήξερες ότι” ερωτήσεις:
– Ήξερες ότι το 80% της γήρανσης της επιδερμίδας προέρχεται από την φωτογήρανση ή με άλλα λόγι από την έκθεσή σου στον ήλιο χωρίς αντηλιακό; Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αν φορούσες αντηλιακό καθημερινά, από… πάντα, θα ήσουν πολύ πιο νέα σε σχέση με αυτό που δείχνεις τώρα!
– Ήξερες ότι το 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται μέχρι την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας 10% για κάθε δεκαετίας ζωής που ακολουθεί;
– Ήξερες ότι το 75% της φθοράς που προκαλείται στο δέρμα μας δεν προκαλείται όταν πηγαίνουμε στην παραλία αλλά όταν πηγαίνουμε στο γραφείο, πίνουμε καφέ στον ήλιο τα Σαββατοκύριακα ή είμαστε κολλημένες στην κίνηση;
– Ήξερες ότι το 80% της UVΑ ακτινοβολίας φτάνει στο δέρμα μας ακόμη και τις μέρες με συννεφιά;

Η απάντηση, λοιπόν, στην ερώτηση ποιο είναι το προϊόν που φοράνε οι beauty editors πάνω σε αυτόν τον κόσμο, είναι η αντηλιακή τους. Όλο το χρόνο. Χειμώνα. Και καλοκαίρι. Και 1η του μήνα. Και πάντα.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της επαγρύπνησης για το πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό, ο Κορρές τρέχει μια καμπάνια, την Stop Sun Ageing, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούμε όλες- οι μας και να κάνουμε αυτή την τόσο απλή κίνηση καθημερινά στο πρόσωπό μας. Ειδικά, όσο ανοίγει ο καιρός και όσο εσύ απολαμβάνεις περισσότερο τον ήλιο.
Μην ξεχνάς, λοιπόν, να έχεις πάντα το αντηλιακό στην τσάντα- βαλίτσες- ότι σου και να το ανανεώνεις κάθε δύο ώρες. Και πλέον δεν έχεις και ελαφρυντικά όπως “το αντηλιακό μου κάθεται βαρύ” ή γυαλίζει το πρόσωπό μου”. Γιατί πλέον, οι συνθέσεις είναι τόσο εξελιγμένες που αυτό σου το άλλοθι δεν έχει καμία βάση. Και αν θες και ένα bonus tip από την beauty editor, ορίστε! Μπορείς να επενδύσεις σε ένα αντηλιακό με χρώμα όπως το tinted αντηλιακό Κόκκινο Σταφύλι του Κορρέ και έτσι να μην χρειάζεται να φοράς foundation αν δεν σου αρέσει το foundation (σε εμένα όχι!) αφού το συγκεκριμένο σου δίνει μια στοιχειώδη ομοιοχρωμία. Plus: όλα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που προέρχονται από αυτό το σπάνιο είδος κόκκινου σταφυλιού.

Καλή άνοιξη, λοιπόν, και μην ξεχνάς: το αντηλιακό σου είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. #Stopsunageing!

Read More

And More