Το πρώτο beauty ραντεβού που έκλεισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το Survivor!

Ένα μήνα περίπου πριν, η Λάουρα Νάργες βγήκε από το Survivor και το πρώτο beauty πράγμα που έκανε στον Άγιο Δομίνικο ήταν κοτσιδάκια. Το πρώτο, όμως, που έκανε στην Ελλάδα ήταν να βάλει extensions βλεφαρίδων.

Ένα μήνα περίπου μετά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το τελευταίο Survivoκόριτσο, έκανε ακριβώς το ίδιο. Και επειδή ο Άγιος Δομίνικος είναι κάμποσο μακριά για να ξέρουμε τα τι και τα πώς, κάνουμε focus στο αγαπημένο μας beauty κομμάτι: τα extensions βελφαρίδων. Η ίδια, λοιπόν, μόλις απέκτησε μακριές- μεγάλες- με όγκο- πυκνές- δεν έχω ανάγκη τη μάσκαρα, βλεφαρίδες και επισκέφτηκε το Celebrities Eyelashes για να το κάνει (φυσικά)!

Παραπάνω, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την αγαπημένη μας Νανά Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια των Celebrities Eyelashes και παρακάτω η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τις ολοκαίνουργιες βλεφαρίδες της.

Αυτό το μαγικό αποτέλεσμα που σου δίνουν οι βλεφαρίδες: πιο ανορθωμένο και ξεκούραστο βλέμμα. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα ή/και μπήκες στον πειρασμό να το κάνεις κι εσύ δες εδώ αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί πολύ πριν μάθουμε ότι θα έβγαινε ξανά το Survivor το είχαμε δοκιμάσει πρώτα σε εμάς!

Read More

And More