Ο make up artist της Lupita βάζει πρώτα το κραγιόν και μετά το περίγραμμα!

Έχουμε συνηθίσει να βάζουμε πρώτα το περίγραμμα και μετά το κραγιόν μας. Σωστά; Ο make up artist της Lupita, Nick Barose, έχει εντελώς διαφορετική γνώμη.

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρεμιέρα της ταινίας Queen of Katwe και να όλο το story πίσω από την επιλογή της τέλειας απόχρωσης αλλά και τον παράδοξο τρόπο που εφάρμοσε το κραγιόν στα χείλη της.

“Πάντα ήξερα ότι ήθελα κάτι που να παίζει στην κατηγορία του ροζ, μοβ, φούξια, ματζέντα ή λιλά οπότε είχε προεπιλέξει 4-5 αποχρώσεις για να δω ποια μας αρέσει περισσότερο. Μια επιλογή ήταν το νέο Lance L’Absolu Rouge της Lancome σε μια ροζ απόχρωση που ήταν funky και edgy. Σκέφτηκα ότι θέλω κάτι πιο θηλυκό οπότε δοκίμασα πιο σκούρα ροζ. Ο νικητής ήταν το L’Absolu Rouge, απόχρωση Rose no 378: είναι φωτεινό, κρεμώδες και όχι ιδιαίτερα ματ”, είπε ο ίδιος στο Hollywood Reporter και έδωσε και καναδυό tips για το πώς μπορεί κανείς να απλώσει ένα τέτοιο χρώμα σωστά.

“Τα έντονα κραγιόν τα απλώνουμε στα χείλη μας απευθείας από το tube- έτσι παίρνουμε πολύ περισσότερη ένταση στο χρώμα. Ξεκίνησα από το κέντρο και συνέχισα στις άκρες των χειλιών για να πετύχω συμμετρία καθώς τα έντονα κραγιόν μπορεί να δείχνουν μονόπλευρα. Έπειτα, για περισσότερη ακρίβεια χρησιμοποίησα ένα πινέλο χειλιών για να καθαρίσω το περίγραμμα και τις πιο δύσκολες περιοχές όπως το cupid bow (το σημείο που σχηματίζουν “V” τα χείλη μας). Στο τέλος έβαλα το περίγραμμα Lancome Le Crayonστην απόχρωση Cherub για να ολοκληρώσω το περίγραμμα!

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτή την τεχνική;

Read More

And More