Το τέλειο και εντελώς διαφορετικό make up που θα κάνουμε αυτό το Σουκού!

Δεν είναι ιδέα σου ότι βλέπεις παντού μπροστά σου τελευταία στάμπες. Είναι που πράγματι οι στάμπες έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Για του Αγίου Βαλεντίνου οι instagramers και beauty influencers κάνουν στάμπες με καρδούλες στο πρόσωπό τους (δες εδώ το trend) ενώ υπάρχει και μια άλλη ιδέα που μπορείς να εφαρμόσεις στο μακιγιάζ σου αν είσαι λιγότερο ρομαντική- περισσότερο τολμηρή.

Την ιδέα αυτή μας την έδωσε η γαλλίδα make up artist Violette η οποία μίλησε στο αμερικάνικο allure για το how to αλλά και πώς προέκυψε η ιδέα!


“Ήμουν καλεσμένη στο party του Dior όπου έπρεπε να φοράμε μάσκα και αποφάσισα να δημιουργήσω μια δική μου μάσκα χρησιμοποιώντας στάμπες”, είπε στο allure. Και παρά στο γεγονός ότι στο party αυτή δεν κατάφερε να πάει λόγω δουλειάς, κράτησε το makeup και το ξανάκανε. Τα tips που δίνει για να πετύχουμε κι εμείς το αντίστοιχο (γιατί στ’αλήθεια είναι υπερτέλειο!) είναι τα εξής: Αποτύπωσε τρία αστέρια κοντά στη ρίζα του κινητού βλεφάρου αφήνοντας ένα κενό όσο ένα αστέρι ενδιάμεσά τους. Κάνε μια δεύτερη σειρά τοποθετώντας αυτή την φορά τα αστέρια πάνω από τα κενά, σαν να χτίζεις πυραμίδα. Τέλος, σχημάτισε μερικές στάμπες με τυχαία σειρά στο κόκαλο του φρυδιού.

“Ευτυχώς οι στάμπες στεγνώνουν αμέσως και δεν είναι όπως το eyeliner που πρέπει να κρατήσεις τα μάτια σου κλειστά για μερικά δευτερόλεπτα”, είπε η make up artist που μόλις μας έδωσε την τελειότερη ιδέα για το μακιγιάζ μας.

Όσον αφορά το πού θα βρεις αυτές τις στάμπες, μπορείς να τσεκάρεις online το Milk εκτός αν είσαι αυτή η τυχερή που έχεις μερικές στάμπες από τότε που τις έφερναν χροοοοοοονια πριν στα Sephora! Lucky me!

Read More

And More