Το τέλειο κόλπο της Dakota Johnson για τη μάσκαρα!

Η Dakota Johnson είναι το κορίτσι που θέλουμε όλες μας να είμαστε. Κυρίως, γιατί όλες μας θα θέλαμε να είμαστε η Anastasia που ερωτεύτηκε ο Mr Grey. Αλλά και ως Dakota Johnson (χωρίς την Anastasia και χωρίς τον Mr Grey) τα πάει περίφημα. Γιατί αυτά τα beauty tips που έδωσε μόλις στο αμερικάνικο Glamour μας άρεσαν πολύ. Σημείωσε:

Το πολύ απλό skincare routine της:

“Αναζητώ το χαριτωμένο packaging στα καλλυντικά μου, οπότε αγοράζω καλλυντικά με αυτό το κριτήριο. Καταλήγω, όμως, να μην τα χρησιμοποιώ και τελικά να έχω ένα απλό beauty routine: πλένω το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ, έπειτα βάβω ενυδατική. Κατά την διάρκεια της ημέας βάζω και ενυδατική. Αυτή την περίοδο μου αρέσει πολύ το brand Lancer”.

Το minimal makeup routine της:

“Δεν φοράω makeup αν δεν χρειάζεται. Όταν βγαίνω έξω και πρέπει να πάω κάπου, χρησιμοποιώ λίγο concealer, χρώμα στα χείλη μου και μάσκαρα“.

Το trick μου για φωτεινό βλέμμα:

“Γεια σας! Είμαι η Dakota και είμαι εθισμένη στις σταγόνες ματιών. Την τελευταία φορά που τις χρησιμοποίησα ήταν 20 λεπτά πριν. Είμαι πραγματικά εθισμένη στις σταγόνες ματιών! Λατρεύω την αίσθηση που έχουν στα μάτια μου αλλά και το πόσο φωτεινά δείχνουν τα μάτια μου όταν τις χρησιμοποιώ!”.

Το μυστικό της γιαγιάς μου για τη μάσκαρα:

“Η γιαγιά μου (η ηθοποιός Tippi Hedren) με έβλεπε να βάζω μάσκαρα και μια φορά μου είπε όταν βάζω μάσκαρα να κρατάω τον καθρέφτη κάτω. Έτσι, βάζω περισσότερη μάσκαρα από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Φυσικά και είχε δίκιο! Είναι star! Είναι θρύλος!”.

Παρακάτω η γιαγιά της Dakota…

Read More

And More