Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.01.2016 | 00:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Το τελειότερο υγρό κραγιόν που θα κυκλοφορήσει το 2016!

Το τελειότερο υγρό κραγιόν που θα κυκλοφορήσει το 2016!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Οι γιορτές περνούν σιγά- σιγά αλλά δεν έχεις κανέναν λόγο να μελαγχολείς. Αλλά ακόμη και αν σου είναι κάπως σαν αναπόφευκτο έχω τον τρόπο να σου φτιάξω την διάθεση. Εντάξει, όχι ακριβώς εγώ...

Πριν λίγο καιρό σου είχα γράψει εδώ για τα υγρά κραγιόν. Τα υγρά κραγιόν είναι προϊόντα που στο εξωτερικό τους μοιάζουν με lip gloss αλλά όταν τα απλώσεις στα χείλη σου γίνονται super ματ. Τα κραγιόν αυτά τα λατρεύει η Kylie Jenner η οποία λάνσαρε δική της σειρά όπως ήδη θα γνωρίζεις και έγινε κατά κάμποσα εκατομμύρια πλουσιότερη (εδώ μπορείς να δεις κάποια κραγιόν που είναι ίδια με της Kylie Jenner σε απόχρωση και υφή και μπορείς να αγοράσεις χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτείς. Aka υπάρχουν στην Ελλάδα).

Από μέρα σε μέρα, λοιπόν, η MAC θα κυκλοφορήσει την σειρά Retro Matte που αποτελείται από 15 υγρά κραγιόν σε υπερτέλειες αποχρώσεις. Το χρώμα βγαίνει στα χείλη τόσο έντονο όσο το βλέπεις στην συσκευασία και αν και ματ δεν τα αφυδατώνει!Παρακάτω σου έχω τρία χρώματα- πασπαρτού που όλες φοράμε έτσι κι αλλιώς και που θα σου κάνουν απόσβεση!Από αριστερά: Mademoiselle, Fashion Legacy και High Drama.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου;


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10