Το turtle manicure είναι το τελευταίο mini trend (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)

Ανάμεσα στα δεκάδες πράγματα που μας συστήνονται κατά καιρούς είναι και το nail art. Και επίσης κατά καιρούς έχουμε δει στα νύχια μας ή, καλύτερα, τα νύχια των instagrammers να συμβαίνουν διάφορα. Και τώρα έχουμε το mini trend του turtle manicure.

Ας κάνουμε τώρα focus σε αυτό: όταν ακούς turtle manicure τι φαντάζεσαι; Το πιθανότερο είναι μανικιούρ με διάφορα σχέδια από χελωνάκια στα νύχια. Σωστά; Αλλά να που η @yagirlkeyy που ξεκίνησε το mini trend που τελικά έγινε viral, όπως γράφει η Teen Vogue, έχει μπόλικη φαντασία.

Η ίδια, λοιπόν, πριν λίγο καιρό σύστησε τους followers της στο νέο της pet που ήταν ένα χελωνάκι. Με μια πιο προσεκτική ματιά, ωστόσο, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως τα νύχια από το χελωνάκι (ή/και χελωνιχάκι!) ήταν βαμμένα.

Και την στιγμή που όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για τυχαίο γεγονός, η ίδια λίγες μέρες μετά ανέβασε μια άλλη photo που την δείχνει με άλλο μανικιούρ (και εκείνη και το χελωνάκι).

Η photo είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω και που πιθανότητα να έχει εξοργίσει αρκετούς φιλόζωους, έχει κερδίσει περίπου 110.000 like ενώ επηρέασε και κάποιους άλλους που έσπευσαν να κάνουν το αντίστοιχο και στο δικό τους pet.

Πάντως, όπως γράφει και η Teen Vogue, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι αντίστοιχο, δοκίμασε να το κάνεις σε εσένα. Το pet σου ούτε μπορείς να το ρωτήσεις για κάτι τέτοιο και ούτε μπορείς να πάρεις και μια επίσημη απάντηση. Σωστά; Οπότε περιόρισε τα θέλω σου για τον εαυτό σου!

Read More

And More