Τώρα εκτός από scrub στο πρόσωπο μπορείς να κάνεις scrub και στα μαλλιά!

Αυτή η beauty είδηση θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από εμάς τις Ελληνίδες. Γιατί εμείς οι Ελληνίδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το λιπαρό τριχωτό το οποίο συμβαίνει κυρίως των καιρικών συνθηκών και της έντονης ζέστης.

Μέχρι σήμερα, λοιπόν, γνωρίζαμε ότι scrub κάνουμε μόνο στην επιδερμίδα μας. Αυτό που είχαμε παραλείψει ή δεν σκεφτήκαμε καν είναι πως και το τριχωτό της κεφαλής θεωρείται επιδερμίδα. Και κάπως έτσι, άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα scrub-shampoo τα οποία καθαρίζουν σε βάθος και αφήνουν αυτή την ανανεωτική αίσθηση δροσιάς σαν να έκανες κάτι πολύ καλό εκεί!

Το πιο πρόσφατο scrub μαλλιών που έφτασε στα χέρια μας είναι το Fuji Green Tea της The Body Shop. Eίναι ένας συνδυασμός από Γιαπωνέζικο πράσινο τσάι, μενθόλη, κρυστάλλους άλατος και μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες. Εφάρμοσε αυτό το προϊόν που δεν περιέχει σιλικόνες στα μαλλιά σου, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να διώξεις τους ρύπους, όπως την σκόνη, τον καπνό, τον ιδρώτα και τα κατάλοιπα προϊόντων styling.

Βεβαίως, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς το πρώτο scrub μαλλιών που γνωρίζαμε ποτέ στην ελληνική αγορά ήταν από τον Κορρέ. Ωστόσο, στο μέλλον αναμένεται να δούμε περισσότερα τέτοια προϊόντα μιας και η ζήτηση είναι αυξημένη!

Read More

And More