Victoria’s Secret show: όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ, τα μαλλιά ακόμη και το βερνίκι που φόρεσαν οι ‘Αγγελοι!

Κάθε χρόνο το show της Victoria Secret είναι big thing. Big thing γιατί για μερικά λεπτά που θα διαρκέσει το show μπορούν να γεμίσουν κάμποσες στήλες! Η στήλη του fitness με μυστικά διατροφής και γυμναστικής που ακολουθούν οι Άγγελοι, η στήλη της μόδας για το τι είναι sexy στα εσώρουχα φέτος και, φυσικά, η στήλη της ομορφιάς! Γιατί μας νοιάζει κάθε λεπτομέρειεα πάνω τους: από το μακιγιάζ, τα μαλλιά τους ακόμη και το βερνίκι που θα επιλέξουν να βάψουν τα νύχια τους! Guess what! Έχουμε συγκεντρωμένες όλες αυτές τις λεπτομέρειες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa) στις

Και το φετινό μακιγιάζ, όπως και το περσινό στο Παρίσι, ανέλαβε ο Tom Pecheux ο οποίος έντυσε τα μάτια των μοντέλων με ένα έντονο αλλά smoked, δηλαδή ελαφρώς σβησμένο, eyeliner και άφησε τα χείλη nude. Πιο συγκεκριμένα, στα χείλη χρησιμοποίησε το Velvet Matte Cream Lip Stain της Victoria Secret στην απόχρωση Adored και ανάλογα με τον τόνο των μοντέλων πρόσθεσε από πάνω είτε το Perfection (ένα dusty pink χρώμα) είτε το Love (ένα ροζ μοβ) για να φέρει το τελικό χρώμα κοντά στο φυσικό τους τόνο. “Για τα μάτια χρησιμοποίησα taupe και καφέ σκιές που έγιναν blended με καφέ eyeliner και πρόσθεσα highlighter στις κόγχες του ματιού για να δώσει μια sexy λάμψη”.

Σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, φέτος τα περισσότερα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας τα φυσικά τους μαλλιά. Το hairstyling ανέλαβε ο Anthony Turner ο οποίος είπε δήλωσε backstage: “Το φετινό look των Αγγέλων είναι πιο χαλαρό αλλά παραμένει sexy. Το styling έγινε πάνω στον φυσικό τύπο μαλλιών κάθε μοντέλου αλλά συνολικά θέλαμε να δώσουμε μια after party αίσθηση. Τα μαλλιά είχαν όγκο, μια ατημέλητη αίσθηση και έντονη κίνηση”. Μάλιστα, σύμφωνα με το Popsugar το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε για να δώσει ζωντάνια στις μπούκλες των Αγγέλων ήταν το Moroccanoil Curl Defining Cream.

Last but not least: για το μανικιούρ των Αγγέλων της Victoria Secret χρησιμοποιήθηκε ένα ημιδιάφανο βερνίκι σε ροζ τόνο (κάνει διεθνώς καριέρα ως sheer pink) και πιο συγκεκριμένα το LeChat Dare to Wear Pink Ribbon.

Το βερνίκι και το κραγιόν της Victoria Secret δεν θα τα βρεις στην Ελλάδα αλλά έχουμε επιλέξει αυτές τις εναλλακτικές για σένα! Τσέκαρε παρακάτω…

ΧΕΙΛΗ: Velvet Matte Lip Stain στην απόχρωση Adored (€15.10) είναι η απόχρωση που χρησιμοποιήθηκε στο show και μπορείς να την βρεις εδώ, στο site της Victoria Secret. H αντίστοιχη απόχρωση που βρήκαμε στην Ελλάδα είναι η Meet Matt (e) Hughes Sincere (€20.46) στην Make Me Up.

ΝΥΧΙΑ: Le Chat Dare to Wear Pink Ribbon ($6.50) είναι η απόχρωση που χρησιμοποιήθηκε στο show και μπορείς να την βρεις εδώ. Η αντίστοιχη απόχρωση που βρήκαμε στην Ελλάδα είναι η Mademoiselle της Essie (€8.50).

ΜΑΛΛΙΑ: Moroccanoil Creme Defining Cream (€31.50). Χρησιμοποίησέ το πριν το styling για να δώσεις ζωή στις μπούκλες σου και σε second day hair γα λάμψη και αναζωογόνηση.

Read More

And More