Warning! Αυτά είναι τα πιο spooky μακιγιάζ που μπορεί να είδες ποτέ!

Υπάρχουν εκατομμύρια λογαριασμοί στο instagram με εκατομμύρια makeup artists και beauty addicts που κάθε φορά βρίσκουν και κάτι πολύ εμπνευσμένο παύλα εκκεντρικό να τραβήξουν την προσοχή μας. Βεβαίως, από όλους αυτούς τους λογαριασμούς μπορείς να αντιληφθείς ποιοι κάνουν τι για τους followers (συνήθως αυτά τα… τι είναι άνευ σημασίας και χρησιμότητας όπως το να απλώνεις το foundation σου με προφυλακτικό) και ποιοι γιατί πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ξεκάθαρα στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αυτή η makeup artist που ανακάλυψα τελευταία. Λέγεται Mimi Choi, είναι makeup artist, έχει έδρα της το Βανκούβερ και στον λογαριασμό της στο instagram (εδώ) θα βρεις μερικά πολύ ενδιαφέροντα αλλά σε-προειδοποιούμε-γι’αυτό και spooky μακιγιάζ τα οποία με ειδικά οπτικά εφέ φαίνεται να κινούνται.

… Όπως αυτό το snake illusion lip art που μπορείς να δεις παραπάνω στατικό και παρακάτω εν κινήσει. Μάλιστα, στα info που δίνει λέει ότι χρησιμοποίησε μολύβια φρυδιών. Σκέψου! Δεν μπορώ καλά- καλά να σχηματίσω όπως πρέπει τα φρύδια μου με μολύβια φρυδιών και εκείνη έκανε αυτό!

Στον ίδιο λογαριασμό μπορείς να δεις και αυτό…

… Αλλά και αυτά!

Η ίδια φυσικά και έχει χιλιάδες followers στο Instagram και φυσικά και… έχει όλους τους λόγους για να τους έχει!

Read More

And More