Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.04.2016 | 13:06
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

We can't wait! Η MAC ετοιμάζει συνεργασία με τον Ευχούλη!

We can't wait! Η MAC ετοιμάζει συνεργασία με τον Ευχούλη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Για καθεμία συνεργασία που ανακοινώνει η MAC έχω αυτή την τρομερή ανυπομονησία να φτάσουν στα χέρια μου. Αλλά να που αυτό το συγκεκριμένο μου δημιουργεί και όλη εκείνη την συναισθηματική φόρτιση, σαν να κοιμήθηκα και να ξύπνησα το 1995 μέσα σε μια αίθουσα με ευχούληδες που κινούνταν μανιασμένα πάνω σε ένα μολύβι!

Λοιπόν, λοιπόν, το huge νέο όπως θα είδες και στον τίτλο είναι ότι η MAC συνεργάζεται με τον Ευχούλη (στα αγγλικά ο Ευχούλης κάνει καριέρα ως troll doll και όχι δεν πρόκειται για τρολάρισμα!) και το νέο κυκλοφόρησε σχεδόν μόλις.Η σειρά της οποίας μια πρώτη εικόνα έχεις παραπάνω, περιλαμβάνει από πούδρες και σκιές που έχουν πάνω τους σκαλσιμένους Ευχούληδες μέχρι pigments και κραγιόν σε flashy χρώματα!

Τώρα, αν αυτή η συνεργασία σου φαίνεται άκαιρη προφανώς σου διαφεύγει αυτό το info, ότι δηλαδή πρόκειται να κυκλοφορήσει ταινία με Ευχούληδες αυτό το Φθινόπωρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πού, τα πώς και τα πότε θα έχουμε σύντομα. Εν τω μεταξύ, στείλε comment και μοιράσου όλες τις σκέψεις σου γι'αυτή την συνεργασία εσύ γενιά των 90's κι έλα να νοσταλγήσουμε μαζί το παρελθόν!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10