Well done Kylie! Η Kylie Jenner συγκέντρωσε μισό εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό με τα Lip Kit της!

Η Kylie Jenner για πολλούς δεν είναι καθόλου συμπαθής. Μια από αυτούς τους πολλούς ήμουν κι εγώ. Μέχρι αυτή τη στιγμή που η Kylie έκανε κάτι και τα ανέτρεψε όλα (yeap, Kylie! Σου ζητώ επίσημα και ταπεινά συγγνώμη!).

Το νέο έχεις ως εξής: τα Lip Kit της Kylie Jenner φαίνεται πως κάνουν καλό όχι μόνο στην εμφάνισή μας. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η Kylie συγκέντρωσε με τα Lip Kit της μισό εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η Kylie συνεργάστηκε με το Smile Train, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που κάνει στα παιδιά έχουν γεννηθεί με λυκόστομα δωρεάν επέμβαση. Σύμφωνα μάλιστα με το site του οργανισμού, τα παιδιά που γεννιούνται με λυκόστομα σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα δεν χειρουργούνται ποτέ με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλη δυσκολία να φάνε, να μιλήσουν ακόμη και να αναπνεύσουν.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του Lip Kit στην απόχρωση Smile (είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω) διατίθενται γι’αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος να έχουμε το νου μας για την στιγμή που η Kylie θα κάνει restock το χρώμα!

Read More

And More