Χαμός στο instagram με φωτογραφία της σχεδιάστριας Stella McCartney! Αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις!

Η Stella McCartney είναι αυτή η υπερφανταστική σχεδιάστρια που φέτος έχει βγάλει αυτά τα brogues με τα αστέρια που πολύ θα ήθελα να βρω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά τέλος πάντων! Και είναι και η ίδια σχεδιάστρια παύλα κόρη του Sir Paul McCartney που εδώ και καναδυό μέρες κάνει χαμό στα social media.

Πριν λίγες μέρες είχε ένα πάρτυ σε ένα κατάστημά της στο Λονδίνο. Εκεί η κολλητή της και international editor της Vogue, Suzy Menkes τράβηξε και πόσταρε μια photo της που την δείχνει εντελώς διαφορετική μετά από αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Ιδού…

Κάτω από την photo αυτή (την αριστερή, προφανώς!) δημοσιεύθηκαν ένα σωρό επικριτικά σχόλια για το πρόσωπο της σχεδιάστριας και πόσο αλλοιωμένα έδειχναν τα χαρακτηριστικά της από τις επεμβάσεις!


– Τι στο καλό συνέβη στο πρόσωπό της;
– Πήγε σε λάθος γιατρό!
– Νόμιζα πως ήταν cool αλλά αυτό το πρόσωπο;

Παραπάνω, μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο instagram για εκείνη και ναι, προφανώς και έχει πειράξει το πρόσωπό της, αλλά στ’αλήθεια κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι τόσο επικριτικός. Ή μάλλον, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαθέτει τον εαυτό του όπως θέλει και να κάνει πάνω του ό,τι ακριβώς εκείνος θέλει! Τι λες;

Read More

And More