You said whaaaat? Ήρθε το πρώτο concealer μαλλιών! Ανακάλυψε τι κάνει!

Κάτι που αντιμετωπίζουμε όλες μας ή έστω 6 στις 10: έχεις βάψει τα μαλλιά σου, έχεις πετύχει το τέλειο χρώμα και τώρα έχεις πέσει σε εκείνη την παγίδα που κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο για ρίζα. Τόσο που βλέπεις τον κομμωτή σου πιο συχνά από τις κολλητές σου. Και ειδικά όταν έχεις και λευκά μαλλιά, αυτός ο εφιάλτης αποκτά εντονότερο contrast και άρα χειροτερεύει.

Όχι πια! Μόλις έφτασε στα χέρια μου το πρώτο concealer μαλλιών. Τι καταλαβαίνεις από αυτή την περιγραφή; Πρόκειται για ένα spray με χρώμα που ψεκάζεται απευθείας πάνω στην ρίζα και σου δίνει την τέλεια προσωρινή λύση μέχρι το επόμενο ραντεβού σου!

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται Hair Touch Up, είναι δημιουργία της L’Oreal Professionnel και κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις ώστε να βρεις ακριβώς το χρώμα που σου ταιριάζει. Όσον αφορά μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του, περιέχει στη σύνθεσή του σιλικόνη και συστατικά επαγγελματικού make up, όπως ένα concealer για το πρόσωπο έτσι και αυτό εξασφαλίζει την τέλεια κάλυψη στα μαλλιά, ενώ χάρη στη λεπτή του διάχυση το να το εφαρμόσεις είναι μια πολύ απλή διαδικασία!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ιδέα; Έχεις κάποια δικά σου tips για να καλύπτεις τη ρίζα όταν βγαίνει;

Read More

And More