Υπάρχουν τώρα ειδικές μάσκες για το στήθος! Τις χρειαζόμαστε ή όχι;

Στα πιο απολαυστικά απολαμβάνω-το-Σαουκού-στο-σπίτι-μου πράγματα ανήκουν οι μάσκες προσώπου. Είτε μιλάμε για μάσκες με άργιλο, είτε για sheet masks ή ακόμη και για το λεγόμενο multi-masking trend (δες εδώ πόσα είδη υπάρχουν και ποια να επιλέξεις), υπάρχει κάτι πολύ απολαυστικό όταν απλώνεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου και χαλαρώνεις τόσο πολύ! Και η διαδικασία είναι τόσο ανακουφιστική που απορούμε πώς ζούσαμε πριν από αυτές! Ή τουλάχιστον πώς ζούσαμε πριν γίνουν τόσο μεγάλο trend!

Το νέο σε σχέση με τις μάσκες είναι ότι στην ζωή μας μπαίνει μια ολοκαίνουρια κατηγορία, μια κατηγορία που σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει να μην την έχουμε ανάγκη αλλά μήπως τελικά φτάνουμε και γι’αυτήν να απορούμε πώς ζούσαμε προηγουμένως;

Το brand new trend λοιπόν στο skincare είναι οι μάσκες για το στήθος! Ναι, στην αγορά κυκλοφορούν ήδη κάποιες μάσκες που είναι για να ενυδατώνουν και να συσφίγγουν την εκεί περιοχή ή και κάποιες πιο εξειδικευμένες για εκείνες τις ρυτίδες που βγαίνουν κάθετα στο μπούστο μας. Φυσικά και η χώρα προσέλευσής τους είναι η Κορέα (ποια άλλη;) και παρακάτω σου έχω τις πιο βασικές!

Μάσκα για τις κάθετες ρυτίδες στο μπούστο, Sio Skinpad, $69.95 και την βρίσκεις εδώ

Συσφικτική μάσκα στήθους, Firming Breast Mask, Timeless Truth, $5.00 και την βρίσκεις εδώ

Gold powder gel collagen breast mask σε μορφή sheet mask, $9.99 και την βρίσκεις εδώ

Το trend με τις ειδικές μάσκες για το στήθος δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα αλλά κάτι μου λέει πως αυτό είναι αναπόφευκτο σε μερικά χρόνια οπότε τι θα έλεγες να προετοιμαστούμε από τώρα; Ή τουλάχιστον, να αποφασίσουμε αν τις χρειαζόμαστε ή όχι! Απάντησε στο παρακάτω poll!

Read More

And More