Υπάρχουν spa για μωρά και είναι το πιο cute πράγμα που θα δεις σήμερα

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: την πρώτη φορά που έκλεισα ραντεβού για spa πρέπει να ήμουν εκεί γύρω στα 20. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα πώς μπορεί να είναι να σου κάνουν μασάζ ή να είσαι σε έναν χώρο που απλώς χαλαρώνεις. Κάτι που σε αυτή τη φάση την ζωή μας ένας άνθρωπος μπορεί να μάθει από τις έξι πρώτες μέρες της ζωής του!

Yeap, υπάρχει ένα νέο trend που θέλει τα baby spa να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο (όπως ήταν κάποτε τα μαγαζιά που πουλούσαν frozen yoghurt) με το πιο διάσημο να είναι το Baby Spa Perth στην Αυστραλία όπου απολαμβάνουν το spa τους μωράκια από έξι ημερών έως έξι μηνών και πιο συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν υδροθεραπεία και θεραπευτικό μασάζ με 85 δολάρια τη φορά. Και ξέρω ακριβώς τι μπορεί να σκέφτεσαι: ποιος είναι ο λόγος να πας το μωρό σου σε spa! Πέρα από τα οφέλη που έχει για το σώμα και τα όργανα του μωρού, βελτιώνει τον ύπνο τους, κάτι πολύ σημαντικό όπως γνωρίζεις αν έχεις γίνει μαμά!


Μάλιστα, το Baby Spa Perth είναι το μοναδικό spa το οποίο έχει ένα ειδικό πατενταρισμένο σωσίβιο το οποίο βοηθά τα μωρά να επιπλέουν στο νερό. Τώρα, το πόσο ασφαλές είναι για το λαιμό τους, είναι υπό συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση, είναι απολαυστικό να βλέπεις την παρακάτω εικόνα…

Ετικέτες

Read More

And More